Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

«Μπαμ» με τον Σακελλαρίου του ΠΑΟΚ ο Αστέρας Ιτέας...!!


 «Μπαμ» με Σακελλαρίου ο Αστέρας Ιτέας

«Μπαμ» με Σακελλαρίου ο Αστέρας Ιτέας!!  Ο έμπειρος αριστερός μπακ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ιτέας! 

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας, ο οποίος εξασφάλισε την υπογραφή του 30χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος έχει παραστάσεις από Super και Football League!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΜΠΑΜ ΜΕ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύ έμπειρου Λευτέρη Σακελλαρίου στην θέση του αριστερού μπακ.
Ο 29χρονος Λευτέρης με τεράστια καριέρα στην super και football league αλλά και με εμπειρίες από Ευρωπαϊκά ματς και πρωταθλήματα, έρχεται μετά από προσωπική επιλογή του προέδρου Πέτρος Μαντούβαλος για να ενισχύσει την ομάδα μας .

Καριέρα:
ΦΩΣΤΗΡΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΚΕΡΚΥΡΑ, FC LYUBIMETS(A ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ), ΧΑΝΙΑ, ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ( Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Η προσωπική μου επαφή με τον πρόεδρο Πέτρο Μαντούβαλο και η ανάλυση του εγχειρήματος της ομάδας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και ικανοποιημένο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας, και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Εμείς να του ευχηθούμε υγεία και να πετύχει όλους τους προσωπικούς αλλά και ομαδικούς του στόχους...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΑΣΤΕΡΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου