Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Παρέμβαση Δρακάκη για την επίθεση στον Φιλέλληνα Πρόεδρο Ιτέας: "φωνάζω στη νύφη για να τ' ακούσει η πεθερά"... ερώτημα: ποιος είναι ο επιλαχών μετά τον Τέντ Γουόρθ...;;


Αποτέλεσμα εικόνας για δρακακης ιτεα     Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν τα τεκταινόμενα στο τοπικό συμβούλιο Ιτέας και διαβάζοντας και την τελευταία επιστολή της Κας Καλπούζου απευθυνόμενη δημόσια στους δημότες "με κραυγή αγωνίας για την κατάντια που έχει περιέλθει η Ιτέα να την διοικεί ένας ανίκανος Πρόεδρος" έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Οι αρμοδιότητες του Προέδρου της κάθε δημοτικής ενότητας είναι περιοριστικές στην επιμέλεια διεξαγωγής  τοπικών συμβουλίων  (με την εγγραφή θεμάτων στην ημερήσια διάταξη και την διεύθυνση της συζήτησης στο κάθε Δ.Σ.) . 
Εκπροσωπεί γενικότερα το τοπικό Συμβούλιο. Επίσης είναι το αυτί και το μάτι της τοπικής κοινωνίας και δύναται να κάνει προτάσεις όπως και ο κάθε Τοπικός και Δημοτικός σύμβουλος. 
 Όμως ο πρόεδρος της κάθε  Δ.Ε  ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ  - ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ  ΕΡΓΑ - ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ – ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.(Ν. 3852/2010 άρ. 81 )


 Αντιθέτως την όλη διοίκηση στην Δημοτική ενότητα (Προιστάμενος προσωπικού , Επιμέλεια και ευθύνη λειτουργίας των υπηρεσιών και εκτέλεσης έργων ,ευθύνη της περιουσίας της Δημοτικής ενότητας) έχει ο τοπικός Αντιδήμαρχος  του οποίου όλες τις αρμοδιότητες  έχει μεταφέρει ο Δήμαρχος . (Ν. 3852/2010 άρ. 59)

Επίσης  όλη την επιμέλεια και φροντίδα θεμάτων που αφορούν την Δ.Ε.  και άπτονται εξέτασης από το Δημοτικό Συμβούλιο και από τις υπηρεσίες του Δήμου  την έχει πρωτίστως ο τοπικός Αντιδήμαρχος της Δ.Ε.

Συνεπώς ,

Εάν αυτή η κραυγή αγωνίας είναι όντως αληθινή ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ  τότε η κριτική για τα τεκταινόμενα για τις παραλείψεις για την ανικανότητα εκτέλεσης έργων κλπ θα πρέπει να γίνεται πρωτίστως στην δημοτική αρχή η οποία δημοτική αρχή έχει ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ λέγεται ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κος Αθ. Παναγιωτόπουλος και Αντιδήμαρχος Κα Λιάνα Πιλάλα – Τσακίρη .


 ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ….


ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ !!!

Κύριε Αθανάσιε Παναγιωτόπουλε , Κα Λίάνα Πιλάλα – Τσακίρη  ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ -  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΨΑΡΟΧΩΡΙ !!!!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ …



Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Απολλώνειο Φώς – Καθαρή Λύση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου