Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Για την πρωτιά ο Ζεμαδάνης... στόχος η παραμονή στην κορυφή του κόσμου στο Μεξικό...


Για την πρωτιά ο Ζεμαδάνης              ...με τα χρώματα της Ελλάδος! Αφού κατά την βράβευσή του στην Άμφισσα από τον Πρόεδρο του Αστέρα Πέτρο Μαντούβαλο, ανακοινώθηκε από τον γνωστό ποινικολόγο, πολιτικό και αθλητικό παράγοντα, η μεγάλη χορηγία για τον Φωκέα - παγκόσμιο υπεραθλητή… "Ο τριαθλητής και Αθλητικός Εκπρόσωπος του Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) βρίσκεται στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης μετά από εξι αγώνες!!!     Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που θα διεξαχθεί στο Μεξικό, ο Κώστας Ζεμαδάνης θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή…     

Πάει για την κορυφή ...

Με στόχο την πρώτη θέση στη διοργάνωση ο Έλληνας αθλητής, Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης, θα λάβει μέρος στον τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου τριάθλου στο Μεξικό. Ο Αστέρας Ιτέας στηρίζει τον αθλητή. 

   Ο αθλητικός πρεσβευτής της Φωκίδας, Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης βραβεύτηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Ιτέας και τον πρόεδρο, Πέτρο Μαντούβαλο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος της Φωκίδας και ο πρώην βουλευτής Πειραιά θα στηρίξουν τον αθλητή, καλύπτοντας τα έξοδα της προετοιμασίας και της δεκαήμερης διαμονής του στο Μεξικό.

 sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου