Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Κόνσολας-Στύλιος στην Φωκίδα... από την "σκιώδη κυβέρνηση" Μητσοτάκη...   Περιοδεία στα πλαίσια του κυβερνητικού Προγράμματος «Συμφωνία Αλήθειας» πραγματοποιούν όλα τα στελέχη της ΝΔ προκειμένου να ανασυγκροτήσουν και να ενημερώσουν την εκλογική βάση για το «Κοστολογημένο πρόγραμμα  σταδιακής μείωσης των υπέρογκων φορολογικών επιβαρύνσεων που φορτώθηκαν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια»… 

   Από την "σκιώδη κυβέρνηση"  Μητσοτάκη, στην Φωκίδα την ερχόμενη Τρίτη 11 Οκτωβρίου ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στέλνει τον βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κόνσολα και τον βουλευτή Άρτας Γώργο Στύλιο. Και οι δύο βουλευτές είναι μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

  Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, το βέβαιο είναι ότι θα ξεκινήσουν από τους Δελφούς, συναντώντας τον Σύλλογο Ξενοδόχων, θα συναντηθούν εθιμοτυπικά με τον Μητροπολίτη Φωκίδας και οπωσδήποτε θα επισκεφθούν το ΤΕΙ μια που ο Μάνος Κόνσολας είναι επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έχει αναπτύξει πολυεπίπεδο και πλούσιο διδακτικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο και αποτελεί μέλος διεθνών επιστημονικών και εκπαιδευτικών ενώσεων, κυρίως όμως  είναι εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο Συμβούλιο Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Σ.Α.Π.Ε.).
  Άλλωστε υπήρξε Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας. 

  Επίσης ο Γιώργος Στύλιος υπήρξε Υφυπουργός  Παιδείας, είναι Διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πατρών με θητεία στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και στη συνέχεια στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
  Ως εκ τούτου Μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας και αγροτικοί φορείς μπαίνουν στο πρόγραμμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου