Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Την Τετάρτη η Προσυνεδριακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Άμφισσα με τον Μάκη Θεοφιλάτο...



  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ 

           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

   Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Δελφών διοργανώνει ανοιχτή πολιτική προσυνεδριακή συνέλευση μελών και φίλων του κόμματος ενόψει της διεξαγωγής του 2ου τακτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. 
   Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2016 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Άμφισσα (Πλατεία Κεχαγιά). Κεντρικός ομιλητής ο σ. Μάκης Θεοφιλάτος, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ...

              Η Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ.

3 σχόλια:

  1. Το Συνέδριο θα είναι το κύκνειο άσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αφορά την κοινωνία ούτε την διακυβέρνηση, αλλά την επικράτηση της μιας συνιστώσας σε βάρος της άλλης στην μετά ΤΣΙΠΡΑ εποχή, που έρχεται πολύ γρήγορα. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καταρρέει από την ανικανότητά της και ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει ταχύτατα στα πραγματικά του ποσοστά. Ο Τσίπρας και οι υπουργοί του αποδεικνύονται ελάχιστοι, αδύναμοι και ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τα πραγματικά προβλήματα. Μόνο τους μέλημα η νομή της εξουσίας και ο διορισμός μετακλητών στον λίγο χρόνο που τους απομένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΤΟΥΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ 1,5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαιρετίσματα! Εκλογές το 2019, άλλα 3 χρονάκια ακόμα! Και μετά, άλλα ...4! Κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή