Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτόπια έρευνα του Δήμου Δελφών για την τήρηση των απαιτουμένων Περιβαλλοντικών όρων στα Μεταλλεία της Ιτέας...


 Αποτέλεσμα εικόνας για λαρνακι  ιτεας

   Τις εγκαταστάσεις της μεταλλευτικής εταιρείας «ΕΛΜΙΝ Ε.Β.» στην Ιτέα επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 26.09.2016, ο Δήμαρχος Δελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας και Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Λιάνα Πιλάλα – Τσακίρη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας, Τζων Τάουνσεντ- Γουώρθ.       

  Κατά την επίσκεψη, τα στελέχη της ΕΛΜΙΝ ενημέρωσαν τους αιρετούς του Δήμου Δελφών για την εξέλιξη του έργου, με το οποίο υλοποιούνται οι όροι της εγκεκριμένης περιβαλλοντικής μελέτης για την εγκατάσταση και εν συνεχεία ξενάγησαν αυτούς στο χώρο που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ανισόπεδη διάβαση της εθνικής οδού, στην ήδη περατωθείσα ισόπεδη διάβαση εξόδου των οχημάτων, στον ολοκληρωθέντα εσωτερικό περιμετρικό δρόμο και στο ήδη εν λειτουργία πλυντήριο ελαστικών των φορτηγών οχημάτων, καθώς και στους διάφορους χώρους φυτοτεχνικής παρέμβασης που έχουν παραδοθεί. 
  Ο Δήμαρχος Δελφών εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των έργων και για την έγκαιρη εκτέλεση αυτών (πολύ πριν τις τεθείσες προθεσμίες) από την «ΕΛΜΙΝ Ε.Β.» και επεσήμανε ότι πρόκειται για παρεμβάσεις μεγάλης σημασίας για την περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης της Ιτέας, αλλά και για την οδική ασφάλεια στον εθνικό δρόμο Ιτέας- Γαλαξιδίου.

2 σχόλια:

  1. Όλα καλά λοιπόν
    Τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ-ΕΞΟΔΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΕΜΟΚΑΜΠΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή