Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Έκλεισε το Υποθηκοφυλακείο Ιτέας!


 

    Από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

   Από την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 σταματάει η λειτουργία του ειδικού άμισθου Υποθηκοφυλακείου Ιτέας (ΠΔ 37/2016, ΦΕΚ Α΄ 59/08.04.2016) το οποίο συγχωνεύεται με το ειδικό άμισθο Υποθηκοφυλακείο Άμφισσας.

    Το Γραφείο της Άμφισσας θα λειτουργεί πλέον ως Κτηματολογικό Γραφείο για τα κτηματογραφημένα ακίνητα των ΟΤΑ Αγ. Γεωργίου, Αγ. Κωνσταντίνου, Άμφισσας, Ιτεάς, Κίρρας, Σερνικακίου και Χρισσού. 

 Διεύθυνση Κτηματολογικού Γραφείου Άμφισσας: Ανδρούτσου 30, 
TK: 33100,
 τηλ. 22650-29371

8 σχόλια:

  1. Μάλλον το Master Plan ετοιμάζεται για το λιμάνι στο Γατσοπνίχτη γι αυτό καθυστερεί. Ίσως περιμένουν να εγκριθεί και η πίστωση για το τελεφερίκ Άμφισσας-Δελφών. Ίσως όμως θα προτιμηθεί η λύση να μεταφερθεί ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών ανατολικά της Άμφισσας για να μήν ταλαιπωρούνται οι τουρίστες. Για τη μεταφορά από το νέο λιμάνι στην περιοχή τουν καινούργιου αρχαιολογικού χώρου Δελφών μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα γνωστά υπομονετικά τετράποδα ώστε να πάρει η περιοχή χρώμα Σαντορίνης και να τιμηθεί και το πατροπαράδοτο όνομα των κατοίκων της Άμφισσας. Θα βγάλει και τα έξοδά του το Μουσείο στη Χάρμαινα. Δε χρειάζεται να προβλεφθούν γεφύρια προς Ιτέα γιατί η απομόνωσή της θα επιταχύνει την ερημοποίηση της και θα διευκολυνθεί και το κάψιμο του ελαιώνα στα απομονωμένα σημεία Επίσης θα μπορέσει άνετα να επεκταθεί και η μεταλλευτική περιοχή στα καμμένα σημεία αλλά και μέχρι τη σημερινή θέση των Δελφών που μετά τη μετακίνηση των αρχαίων προς την Άμφισσα ίσως δώσει δουλεια σε όσους απομείνουν στους Δελφούς που δε θα έχουν πια άλλους πόρους ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα προβληματάκι, φίλε, με την Άμφισσα, το έχεις.Να το κοιτάξεις.Το κλείσιμο Υποθηκοφυλακείων σε όλη την Ελλάδα, είναι απόφαση της Κεντρικής Κυβέρνησης.Πιθανόν αργότερα να κλείσει και της Άμφισσας και να πηγαίνουμε Λαμία, αυτό δε σημαίνει ότι θα φταίει η Λαμία!

      Διαγραφή
    2. Είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό όπως γίνεται με το νοσοκομείο. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα κινδυνεύει άμεσα και το δικό μας. Στην Άμφισσα όμως θεωρούσαν και θεωρούν πως τους βολεύει ο Καλλικράτης και δε βλέπουν αυτό που έρχεται.

      Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΤΟ ΦΕΚ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη εχθές μας εστάλη η ανακοίνωση από ΕΚΧΑ Α..Ε
      Γρηγορίου Μαριορή
      Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε.
      Στέλεχος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
      Τσιμισκή 136 ΤΚ 546 21 Θεσσαλονίκη
      Τηλ: +30 2310370501
      Fax: +30 2310370513
      e-mail: mgrigori@ktimatologio.gr
      Συνεπώς δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε για τα ΦΕΚ κλπ που αναφέρετε. Εσείς που όπως φαίνεται, γνωρίζατε το θέμα γιατί το κρατήσατε στα σκοτεινά και δεν ενημερώσατε; Θα μπορούσε να έχει γίνει παρέμβαση αν είχε γνωστοποιηθεί

      Διαγραφή
  3. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ[νυν βολευτης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε χωνευει τους αστακούς που εφαγε με το Βουτση στο Γαλαξειδι...

      Διαγραφή
  4. Αυτή είναι κατάντια του Νομού Φωκίδας
    Έκλεισε το υποθυκοφυλακείο των Δελφών και πήγε στο υποθυκοφυλακείο
    Αμφίσσας τώρα κλείνει και της Ιτέας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή