Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ανανεώθηκε: Σκληρό ροκ της Νέας Δημοκρατίας στην Φωκίδα! Σαρωτικές αλλαγές σε ψηφοδέλτιο και ΝΟΔΕ …






 


   Την στιγμή που ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για ενδεχόμενες Εθνικές εκλογές, η κινητοποίηση του Οργανωτικού ΝΔ για την αλλαγή των κομματικών οργανώσεων και των οργάνων είναι πυρετώδης… 


   Οι πληροφορίες λοιπόν από τα κεντρικά λένε ότι αυτή την φορά δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη και έχουν δοθεί ήδη οι διαβεβαιώσεις για την μονοεδρική Φωκίδα… με κατεύθυνση την αλλαγή. 


    Προφανώς εκτιμάται ότι οι τρεις με τέσσερις συνεχόμενες ήττες, συνυπολογίζοντας με τις δύο Εθνικές αναμετρήσεις -Ευρωεκλογές και δημοψήφισμα, μέσα σε ενάμισυ χρόνο, είναι αρκετές και για το ψηφοδέλτιο της Φωκίδας και για τα κομματικά της όργανα… και για τον λόγο αυτό θεωρούν ότι η ΝΔ οφείλει να αλλάξει ψηφοδέλτιο και ΝΟΔΕ. 

    Συνεπώς, έχοντας - όπως διατείνεται- πάρει τις διαβεβαιώσεις, ο γνωστός ποινικολόγος και πολιτικός Πέτρος Μαντούβαλος έχει ήδη αναλάβει… καθήκοντα! 

     
    Οπωσδήποτε σε αυτή την περίπτωση θα επιδιωχθεί η πλαισίωσή του από σοβαρές υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων  το όνομα του Θανάση Μανανά πρώην Δημάρχου Δελφών είναι το επικρατέστερο, ενώ



διερευνώνται και οι προθέσεις του πρώην Προέδρου  ΟΣΚ Θύμιου Αλεξανδρή και του Δωριέα Περιφερειάρχη Μπάμπη Κόκκινου…


  Επιρροή πάντως στους κύκλους του Κυριάκου Μητσοτάκη ασκούν τόσο ο πρώην Διοικητής του ΙΚΑ











Κώστας Παπαθανασίου όσο και ο πολιτευτής Κωνσταντίνος Χαλιωρής. 



 Ανοικτό επίσης είναι κάθε ενδεχόμενο για την νεαρή Νομικό Ιωάννα Γκελεστάθη, της οποίας το βαρύ πολιτικό όνομα «παίζεται»
 
έντονα και για την Β΄Αθηνών. 
  Φυσικά εκφράζονται και άλλες υποψηφιότητες γυναικών, αν και δεν υπάρχει υποχρέωση ποσόστωσης γυναικείας συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Φωκίδας, αφού πολύ απλά μπορεί να καλυφθεί σε άλλη εκλογική περιφέρεια.


   Αποφασιστική θα είναι η εισήγηση του πρώην Υπουργού Γιάννη Μπούγα, ο οποίος έχει σχέση πρώτου βαθμού με τον Πρόεδρο της ΝΔ και εναπόκειται στις προθέσεις του η επιστροφή του στον ενεργό πολιτικό στίβο…



   Εάν λοιπόν  οι εκλογές γίνουν άμεσα όπως περιμένουν (ισχύοντος του 18μήνου) οπότε θα είναι με λίστα, σε κάθε περίπτωση επικεφαλής κατά τα φαινόμενα θα είναι ο Πέτρος Μαντούβαλος και οφείλουν και η δεύτερη και η τρίτη θέση να τον συνδράμουν, όπως έχει καθιερωθεί στο παρελθόν… 

   Άρα σε ότι έχει να κάνει με το ψηφοδέλτιο η ΝΔ προχωρά ταχύτατα τον σχεδιασμό της, έχοντας κάνει το πρώτο πλάνο. 
   
 Ως προς τα όργανα...
   μεγάλο φαβορί για την Προεδρεία της ΝΟΔΕ Φωκίδας είναι ο Αντιδήμαρχος Γαλαξειδίου Γεώργιος Νάκος πανταχόθεν αποδεκτός για την ικανότητα, την αποτελεσματικότητα και την συνέπεια που τον διακρίνουν. Πολλοί ισχυρίζονται πως η παρουσία του θα θεραπεύσει το όργανο με την εντιμότητα, την ευγένεια και κυρίως την σοβαρότητά του! 



   Εξαιρετική απήχηση έχει και η παλιά καραβάνα, Λουκάς Κατσαρέλης , ενώ μεγάλη διεισδυτικότητα σε πολλούς χώρους και τάσεις έχει ο Τομεάρχης Υγείας ΝΔ Φωκίδος Θοδωρής Πλουμάκης αποφασισμένος και δυναμικός, καθώς ήταν και ο μοναδικός άντρας από τη ΝΟΔΕ που στήριξε επίσημα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αρχηγία του κόμματος και δη κάτω από συνθήκες άγονες, αφού είναι γνωστό τοις πάσι το πολεμικό κλίμα που αναπτύχθηκε στο όργανο κατά τις εσωκομματικές εκλογές...

    Η απόλυτη υποψηφιότητα, συμπίπτει με το όνομα του Γιάννη Πάλλα που αποτελεί κεφάλαιο στη ΝΔ. Δεν ήταν δυνατόν να μη προτείνεται και κεντρικά αλλά και από την βάση ένας αγωνιστής με τέτοιες ικανότητες. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με επιτυχή παρουσία και έντιμο αγώνα στις επάλξεις της παράταξης. 

    Ένα άλλο όνομα που ακούγεται τελευταία είναι αυτό του νεαρού Θεολόγου Νίκου Κατσικούλη αν και τα καθήκοντά του στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος μάλλον αντιτίθενται σε προβεβλημένα κομματικά αξιώματα, αν κρίνει κανείς από την επίσημα σαφή στάση του Μητροπολίτου μας. 
 Κρίμα διότι είναι ένα πρόσωπο με ικανότητες που είχε εκπροσωπήσει τοπικά με μεγάλη αποτελεσματικότητα τον Απ. Τζιτζικώστα στις εκλογές για την αρχηγία της ΝΔ και έχει διεισδυτικότητα στις τοπικές τάσεις του κόμματος αφού προγραμματιζόταν, όπως είχε διαρρεύσει, η ανάληψη του πολιτικού Γραφείου της υποψηφίας βουλευτού της Ν.Δ. 

    Σχετικά με τις δύο Δημοτικές Οργανώσεις Δελφών και Δωρίδας, για Πρόεδρος ΔΗΜ. ΤΟ. Δελφών ακούγεται η Αυτοδιοικητικός Γεωργία Καπαρέλη-Καπούρου, που είχε συγκεντρώσει πολύ υψηλό ποσοστό κατά την προηγούμενη εκλογή του οργάνου καθώς και το όνομα του Προέδρου Τοπικού Άμφισσας Νίκου  Βενετσάνη, τον οποίο όμως βαραίνει κάπως η πολιτική προίκα της απερχόμενης διοίκησης… 

* Όπως ενημερωθήκαμε πριν λίγα λεπτά με σχετικό email ο κ. Βενετσάνης, παρ όλο που το όνομά του ακούγεται μέσα στα φαβορί, ο ίδιος  δεν επιθυμεί να συμμετέχει στα κομματικά όργανα της ΝΔ στην Φωκίδα.  


 Για την εκλογή Προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ. Δωρίδας

     ακούγονται ο Αλέξανδρος Τσιακούμης, ο νυν πρόεδρος Γιώργος  Ξηρομάμος, ο Κώστας Κουτσούμπας και ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Ευσταθίου, μεταξύ άλλων…

66 σχόλια:

  1. καποια εφαγε η μαρμαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παρακαλώ πολύ όπως διορθώσετε την ανάμειξή μου στο συγκεκριμένο άρθρο, καθώς δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, ούτε προκύπτει από δική μου τοποθέτηση. Με θίγουν οι παραφιλολογίες , πόσο μάλλον όταν προκύπτουν από ξένα στόματα, που επιδιώκουν την επίτευξη δικών τους στόχων όχι με την ανάδειξη της δικής τους αξίας αλλά με χίλιους δυο πανούργους τρόπους..( δεν εννοώ κάτι για σας ειλικρινά). Εκπροσωπώ ως πρόεδρος της Δ .Κ Άμφισσας , την Άμφισσα και μόνο αυτή. Εκλέχθηκα από το κόσμο της Άμφισσας , για την Άμφισσα και μόνο, Αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός μου.Ως το τέλος για τα συμφέροντα της άμφισσας και μόνο αυτής . Τίποτα παραπάνω ., τίποτα λιγότερο. Προίκα μου είναι ο χαρακτήρας μου και τίποτα άλλο. Ας ψάξουν για προίκες τα ερπετά της πολιτικής . Δεν ανήκω στη κατηγορία αυτή.
    Παρακαλώ όπως χρησιμοποιήσετε το παραπάνω για τη διάψευση της εμπλοκής του ονόματός μου στο συγκεκριμένο άρθρο.

    Είμαι στη διάθεσή σας , για κάθε απορία ή θέμα που μπορεί να σας απασχολεί
    Με φιλικούς χαιρετισμούς Βενετσάνης Νίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είστε έντονα επιθετικός και δεν μπορείτε να αποκαλείτε τους ενασχολήσαντες με την πολιτική ως ερπετά , όταν κι εσείς είστε αιρετός.

      Διαγραφή
    2. αδερφε πως βγαινει ολο το αμφισσιωτικο προς τα εξω υπάρχει το παραεξω

      Διαγραφή
  3. ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΨΗΤΟ..ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο είναι καιρός πλέον να ξεφύγουμε απο τη παλαιοκρατία απο οπουδήποτε προερχόμενη , ντόπια ή φερτή, ιδίως όσων ακούγονται τα ονοματάκια τους και όποια θεσούλα προκύψε γιατί βρωμάει καμαρίλα.
    Το χιλιοταλαιπωρημένο κάμμα άς ηρεμήσει λίγο, αρκετά το ταλάνησαν οι φατρίες, τα συμφέροντα και οι σκοπιμότητες.
    Μία επιλογή που δεν συνδέεται με όλα αυτά είναι ο ηπίων τόνων Λουκάς Κατσαρέλης, ένας πραγματικός Στρατιώτης της παράταξης, επι σειράν ετών, που ποτέ τίποτα δεν ζήτησε και ποτέ τίποτα δεν πήρε.
    Αυτός θα σταθεί αντικειμενικά έναντι όλων των υποψηφίων του...θρόνου της μονοεδρικής για να σταματήσουν τα μαλλιοτραβήγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΡΑ ΤΟΣΗ ΧΑΣΟΥΡΑ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ..ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΝΑΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ....ΟΛΗ Η ΦΩΚΙΔΑ ΠΛΑΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματική ανανέωση
    Ούτε ένα νέο όνομα. Συγχαρητήρια.
    Το μόνο νέο είναι η προσθήκη ονόματος του παραδικαστικού κυκλώματος, με κάποια χρόνια φυλάκισης στην πλάτη. Με αναστολή βέβαια. Η αναστολή δεν μειώνει το βάρος της ποινής.
    Για την σοβαρή αυτή ανανέωση του κόμματος, καμία αντίδραση από κανέναν από τους υπόλοιπους.
    Συμπέρασμα: Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουνε.
    Η παλαιοκομματική νοοτροπία όλων των εμπλεκόμενων δεδομένη και μεγαλωμένη με παραδικαστικά ιδανικά.
    Αυτά για το ανανεωτικό κλίμα της Νέας Δημοκρατίας!
    Καραμανλή θυμήσου τον Μπαϊρακτάρη και πάρε γρήγορα πρωτοβουλίες γιατί το Μητσοτακέϊκο άμα δεν τα γκρεμίσει όλα δεν θα ησυχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αναφέρεσαι στον Καραμανλή ρε φίλε; Στο βούδα; στη Μαρία της σιωπής; Είναι αυτός άξιος να πάρει τις τύχες της Ελλάδας; Που τον ψήφισαν μέχρι και οι πέτρες το 2004 με την επανίδρυση του κράτους, και κυβέρνησε με το χειρότερο τρόπο; Σ' αυτόν το Καραμανλή αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΞΕΡΕΙΣ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΥΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΙΔΟ

      Διαγραφή
  9. ο Καραμανλής έδωσε το κόμμα στον Κυριάκο. ψέμματα? κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος από ξεκαθαρίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μαντουβαλος τι θελει εδω? τι πραγματα ειναι αυτα? παλι τα ιδια,παλι το γνωστο χαλι θα επικρατησει?να κατεβει ανθρωπος που ζει εδω,σταματηστε τον αθλιο κομματισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μ Α Ν Α Ν Α Σ...........Τέλος και θα δεις ποιος θα βγει πρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΑΞΙΑ ΤΟ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΕ'Ι'ΚΟ ... ΠΙΟΣ....? Ο ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ. ΠΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?

      Διαγραφή
  16. Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΓΑ ΠΑΛΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΤΡΟ ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ. Η ΝΔ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ελπιζω η ιωαννα να εχει παρει τα χαρισματα του μπαμπα της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λουκάς Κατσαρελης ο πιο ενωτικός και εμπειρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είδαμε και τους ντόπιους καλύτερα ο Μαντούβαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπα και είδατε την Ασπασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γκελεσταθη για ανανεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατσαρελης πρόεδρος και ο Θυμιαρας Αλεξανδρής βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και επειτα ...ξυπνησες?πιος αλεξανδρης?αυτος που οπου βλπει καμερα στηνεται διπλα σε γνωστους για να ανεβασει φωτο στο φβ? και ο κατσαρεελης το αλοτε δεξι χερι του τζελεσταθ?ειμαστε σοβαροι? ανανεωση η αναπαλαιωση υποσχεθηκε ο μητσοτακης?

      Διαγραφή
  24. Κάθε βράδυ βλέπω συνέχεια τον ίδιο εφιάλτη. Πρέπει, λέει, να διαλέξω εάν θα γίνω φελλός και να επιπλέω στα σκατά, ή εάν θα πρέπει να γίνω βαρίδι και να βουλιάζω στα βοθρολύματα !! Πετάγομαι επάνω ιδρωμένος και αλλάζω συνέχεια φανέλα..Πόσες φανέλες θα πρέπει να ψάξω και να βρω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.
    ΕΣΕΙΣ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς δε θέλουμε τέτοια καρέκλα. Επειδή όμως κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά.....ΕΣΥ???????

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ???
      ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  26. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ. ΠΟΝΕΣΕ Η ΜΕΣΗ ΜΑΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πετρο ελα και χορεψε τους σκληρο ροκ γιατι μας χορευουν στο ταψι και ξεκληρισαν το κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Μαρινακη..με την ομαδαρα σου!!!
      ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕ ! ΟΛΕ ! ΟΛΕ !!!!

      Διαγραφή
    2. ΠΙΑΣΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ !
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ..

      Διαγραφή
  28. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ..ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τετοιοι που ειμαστε τετοιους εχουμε,προς τους διαχειριστες της σελιδας, πολλες φορες γραφω καποιο σχολιο οχι υβριστικο, ειρωνικο,η προσβλητικο,γιατι δεν το δημοσιευετε?ρωτησα αν γνωριζει καποιος για την εμπλοκη Μαντουβαλου στο παραδικαστικο που ειναι το κακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι ακριβος κανει αυτος ο ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΗΣ Στην μητροπολη?ειναι με αποσπαση εκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ..ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΘΕΙ..

      Διαγραφή
  31. Ο φουσεκης είναι φθαρμενος φιλέ εδώ δεν κατάφερε να βγάλει τον Ταγκαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φθαρμένος είναι; Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!

      Διαγραφή
  32. Βάλε τον Καππο. Για βουλευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαντούβαλος ο νέος Γκελεσταθη θα τους βάλει όλους στη θέση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μόνο ο Αλεξανδρής μπορεί να πάρει τη μονοεδρικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πρόεδρος νοδε Σωτηροπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Σύριζα θα φάει πολύ μαύρο ψευτρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φέρτε τη Γκελεσταθη στη Φωκιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΜΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΧΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προς ανωνυμο 24 φεβρουαριου 12.13 μ.μ σωστα τα λες,αλλα με τον Μαντουβαλο?απο που ειναι? τι ειναι?ποιος τον φερνει εδω?ελπιζω να μην ακολουθησει θατσερικη πολιτικη ο Μητσοτακης αν ερθει στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μαντούβαλος, λόγω των γνωστών δικαστικών και καταδικαστικών αποφάσεων σε βάρος του δε μπορεί να πολιτευτεί στον Πειραιά για ευνόητους λόγους.Έρχεται λοιπόν στη Φωκίδα όπου έχει "μαγιά" λόγω καταγωγής της γυναίκας του και πολλών γνωριμιών από τα καλοκαίρια που μαζεύονταν πολλοί γύρω του στα ουζερί της παραλίας και θα βοηθήσει με τις γνωριμίες του το φιλαράκι του Κυριάκου στον Πειραιά.Όχι, ο Κυριάκος δε θα ακολουθήσει "Θατσερική πολιτική" θα ακολουθήσει την πολιτική που θα του πουν οι απόξω.Αλλιώς θα πάει κι αυτός άπατα!

      Διαγραφή
  40. Ξεκατίνιασμα υψηλού επιπέδου. Γι' αυτό είναι ωραία η τοπική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΙΤΙΑ - ΙΤΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ24 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:54 μ.μ.

    Αλεξανδρης για ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΩΩΩΩΩ!!!!!!! ΘΕΕ μου. Αυτος εμενε στην ιδια ταξη στο σχολειο, τωρα θα γινει βουλευτης;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απαντήσεις
    1. αυτοι εχουνε προσβαση στο ΜΑντουβαλο οσο και η Ασπα

      Διαγραφή
    2. Απο που κι ως που ο Μαντούβαλος στη Φωκίδα; Μην κάνει το λάθος ο Μητσοτάκης και μας τον φορέσει καπέλο! Μήπως νομίζει οτι εδώ είμαστε ανόητοι ιθαγενείς; Αν κάνει το λάθος αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  43. Δεν ειναι δυνατον, παλι τα ιδια ρε παιδια,ο Μαντουβαλος τι θελει εδω?ο Ανθρωπος εχει δικαστη,η φωκιδα εχει γινει η κολυμβυθρα του σηλωαμ, εδω ξεπλενουν τις αμαρτιες οι λερωμενοι των κομματων,ποτε θα βαλει μυαλο ο λαος τις φωκιδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ηρεμήστε κοριτσόπουλα(....... ) και σεις παληκαράδες (..... ) ΚΙ ΑΝ ΈΡΘΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΈΡΘΕΙ εσείς τι ανησυχείτε? είστε όξω του νυμφώνος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι ζητάει ο Μαντουβαλος στη Φωκιδα;Τόσο άχρηστοι είμαστε εμείς από τη Φωκιδα.Ομαδική διαμαρτυρία στο Μητσοτάκη να Μην τον βάλλει.Ζητάμε ανανέωση και όχι αναπαλαίωση με καμένα υλικά.Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή