Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο Ράμμος από Αντιπεριπεριφερειάρχης μετά από απαίτηση του Μπακογιάννη...!


Λαμία, 17 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραίτηση Ιωάννη Ράμμου, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας


Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, μετά την ενημέρωση που είχε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας, Ιωάννη Ράμμο, σχετικά με την εμπλοκή του ιδίου σε διερευνούμενη από τη δικαιοσύνη και άσχετη με την Περιφέρεια, ποινική υπόθεση, ζήτησε άμεσα την παραίτησή του, η οποία και υποβλήθηκε.

Η διαδικασία αντικατάστασής του, θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, όπως προβλέπεται από το Νόμο. 

Ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ζήτησα από τον κ. Ράμμο να υποβάλει την παραίτηση του. Στην πορεία μας με διαφανείς διαδικασίες και καθαρή διοίκηση, δε θα επιτρέψω καμία σκιά. Ακόμα και για την παραμικρή υπόνοια, η μηδενική ανοχή είναι μονόδρομος. Ύψιστος στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αποκατάσταση των δεσμών εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς».



Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Ιωάννη Ράμμου.






ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                       Άμφισσα 17-11-2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                                         

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ



Ταχ.Δ/νση : Ι. Γιδογιάννου 31 Διοικητήριο                                                 

Ταχ.Κώδικας : 331 00 – Άμφισσα

Τηλέφωνο : 22653 50656  

FAX : 22650 28738

E- mail : antiperiferiarhis@fokida.gr                             

ΠΡΟΣ

Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

κ. Κώστα Μπακογιάννη

Υψηλάντη 1

35100, Λαμία



Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχα, 


Επειδή πρόσφατα δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα μου σε υπόθεση η οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη, και παρότι η υπόθεση αυτή είναι άσχετη με τα καθήκοντά μου ως Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης, σας υποβάλω την παραίτηση μου.

Όσον αφορά την ουσία της υποθέσεως στην οποία εμπλέκομαι, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα διαλυθούν οι οποιεσδήποτε σκιές προς το πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας, όπως επίσης, πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ τέλος, τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες που εργάστηκαν και συνεργάστηκαν άψογα μαζί μου.

Είμαι βέβαιος, ότι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο τόπος μας, η Στερεά Ελλάδα και η Φωκίδα μπορούν να αναπτυχθούν και να προχωρήσουν μπροστά.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο το οποίο έχετε αναλάβει και είμαι σίγουρος ότι θα το διεκπεραιώσετε με απόλυτη επιτυχία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,



Ιωάννης Ράμμος
 




























5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΤΑΘΕΛΕΣ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Ράμμος εμφανίζεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα από τους οποίους οι τρεις -συμπεριλαμβανόμενου του κ. Ράμμου- είναι στρατιωτικοί. Μιλάμε για την εποχή που ο νυν αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας ήταν εν ενεργεία και οι διώξεις που ασκήθηκαν αφορούν παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Το εισαγγελικό πόρισμα αναφέρει «η εισαγγελική έρευνα εντόπισε για την προμήθεια των ελικοπτέρων AS 332 CI Super Puma που προμηθεύτηκε το Ελληνικό Δημόσιο από την εταιρεία EUROCOPTER έναντι τιμήματος 21,04 δισ. δραχμών, προμήθεια 5,5 εκατ. ευρώ. Προέκυψε ότι οι εταιρείες KESTREL και MALWERN, συμφερόντων Σταύρου Κομνόπουλου και Αλέξανδρου Τσάτσου, είναι οι μεσάζοντες στην επίμαχη σύμβαση. Η εταιρεία Malwern έχει έδρα τον Παναμά και είναι αυτή που στέλνει χρήματα στην υπεράκτια του Γιώργου καρατζαφέρη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πειραζει θα μαζεψει τις ελιές του με ησυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να δω αυτούς που φωτογραφιζονταν δίπλα του τι λένε τώρα, αλλά είπαμε προμήθειες είναι αυτές,πολλά τα λεφτά μεγάλος και ο πειρασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή