Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Τον Μίχο εξέλεξε ο Κατσαγούνος στην θέση του Ράμμου! η πρώτη δήλωση Κάππου...

  

   Ορίστηκε νέος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδος ο Κώστας Μίχος, μετά από ψηφοφορία των τριών: δύο υποψηφίων των Κώστα Μίχου και Στάθη Κάππου και του κ. Κατσαγούνου. 
 'Αλλωστε από το πρωί σήμερα ο κ. Κατσαγούνος το εδήλωνε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Μίχος έπρεπε να είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης λόγω πλειοψηφίας στις εκλογές. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο κ. Μίχος ανήκει στο περιβάλλον του κ.Ράμμου.`

  Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο κ. Κάππος δήλωσε με την αμέριστη υποστήριξη του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος είναι πάντοτε στο πλευρό του, ότι έθεσε υποψηφιότητα και η ψηφοφορία του κ. Κατσαγούνου εξέλεξε τον  κ. Μίχο νέο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδος. Σεβόμενος και συντασσόμενος πάντα με την δημοκρατία και το καθήκον, ο κ. Κάππος συνεχάρη αμέσως και ευχήθηκε στον κ. Μίχο καλή θητεία και δύναμη... 

  Άλλωστε ο κ. Κάππος από την αρχή της εκλογικής μάχης είχε συνταχθεί με τις επιταγές του κόμματος διατηρώντας ωστόσο την προσωπική του δυναμική που στις πρόσφατες αρχαιρεσίες των  εκπαιδευτικών Φωκίδας του έδωσε σαρωτική πρωτιά. 
  Επί πλέον κατέχοντας την θέση του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής στην Στερεά και με τον επερχόμενο ορισμό του ως θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, εκτιμούμε ότι είναι ο μόνος αλώβητος από όλη την υπόθεση. Υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο με την αναφορά στην Φωκίδα να είναι σε πρώτο πλάνο και τα ονόματα να φιγουράρουν πρωτοσέλιδα...
  Επιλογή του Κώστα Μπακογιάννη δεν ήταν ο κ. Ράμμος;
Και τότε κάποιοι - οι ίδιοι - τον είχαν προτείνει...




                                  Ανακοίνωση από το Γραφείο της Αντιπεριφρερειας

Ο Κώστας Μίχος νέος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας

Έπειτα από τις πρόσφατες εξελίξεις, οι οποίες οδήγησαν στην παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Ιωάννη Ράμμου, διενεργήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες οι οποίες οδήγησαν στην εκλογή νέου Αντιπεριφερειάρχη.
Σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2014, μεταξύ των Περιφερειακών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης, εκλέχθηκε ομοφώνως νέος Αντιπεριφερειάρχης, ο Κώστας Μίχος.
Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας (Υψηλάντη 1, Λαμία).
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:
«Καλωσορίζω τον Κώστα Μίχο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο που εμπιστεύτηκε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο λαός της Φωκίδας και από εδώ και στο εξής αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη. Το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας συνεχίζεται με έναν αξιόλογο νέο μηχανικό, πρόθυμο να δουλέψει σκληρά για τον τόπο του. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του».
Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Κώστας Μίχος δήλωσε:
«Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου, των συναδέλφων Περιφερειακών Συμβούλων, και του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη. Παραλαμβάνω τη σκυτάλη από τον εξαίρετο φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Ράμμο, σε μία δύσκολη εποχή για τον τόπο μας. Είμαι ωστόσο σίγουρος ότι με συνεργασία θα καταφέρουμε να επιτύχουμε την ανάπτυξη που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας».     

26 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ''ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ'' ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγω που νομιζα οτι καποιο αλλο εχει φαει η μαρμαγκα και εχει και συνεχεια η καθαρση

      Διαγραφή
    2. " 'Αλλωστε από το πρωί σήμερα ο κ. Κατσαγούνος το εδήλωνε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Μίχος έπρεπε να είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης λόγω πλειοψηφίας στις εκλογές. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο κ. Μίχος ανήκει στο περιβάλλον του κ.Ράμμου.`"
      Μια ωραια ατμόσφαιρα.....

      Διαγραφή
    3. "ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ''ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ'' ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ."
      Πότε δεν ειχε συνταχθει με το κόμμα ;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΑΤΣΑΓΟΥΝΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΙΧΟ, ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "'Αλλωστε από το πρωί σήμερα ο κ. Κατσαγούνος το εδήλωνε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Μίχος έπρεπε να είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης λόγω πλειοψηφίας στις εκλογές. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο κ. Μίχος ανήκει στο περιβάλλον του κ.Ράμμου.`"
      AYTO EINAI TO AYTONOHTO ;;;

      Διαγραφή
  3. ΟΣΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΝΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βεβαια ετσι ειναι τα πραγματα στην φωκιδα ανεβαζουμε αυτους που μπενοβγαινουν στο βρακί μας και θαβουμε τους ικανους, προβαλουμε τους αρεστούς και θαβουμε τους ικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Παραλαμβάνω τη σκυτάλη από τον εξαίρετο φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Ράμμο".
    AXAXAXAXAAAAAAAAAAA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι ηταν αυτο που παθαμε αδερφια εμεις οι αμεμπτοι οι ατεγκτοι οι στρατιωτικοι
    να ξεφωνιζουν τη Φωκιδα σ ολα τα καναλια τι παθαμε μωρε πως μας πηρανε τα σωβρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Παραλαμβάνω τη σκυτάλη από τον εξαίρετο φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Ράμμο,";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣΙΑ?

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ .
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ . ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ . ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ "ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε θέλω να στενοχωριόμαστε. Έχουμε τον Βενιζέλο χρυσή εφεδρεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Μπακογιάννης είχε αναλάβει προσωπικά την ευθύνη της επιλογής Ράμμου. κάτι ήξερε........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ο Μπακογιάννης παίρνει και τώρα την ευθύνη του αντικαταστάτη. κάτι ξέρει.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κε Μίχο σείς που είσαστε τόσο κοντά του έχετε ακούσει τίποτα για κάτι λογαριασμούς που ανοίγονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ..... ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ!
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ.
    ΜΕΜΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΠΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ? ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΝΟΜΟΣ? ΟΣΟ ΕΙΧΑΝΕ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΔΙΑΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΜΠΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΔΗΞΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΗΞΕΙ

      Διαγραφή
    2. Τί λέτε! Δεν ξέραμε ότι η αναφορά στα γεγονότα είναι σχολιασμός επί των θεμάτων! Πολύ σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση και αν μπορείτε καθοδηγείστε μας περισσότερο: όταν η είδηση ταυτίζεται με τον "σχολιασμό" τί είναι τότε; γεγονός;...
      Άλλωστε το έχουμε αντιληφθεί ότι όλα τα μεμπτά τα έχει κάνει ο κ. Κάππος!
      Κακώς ο κώδικας μιλά για ψηφοφορία και όχι για απ ευθείας ορισμό του πρώτου! Σιγά τη δημοκρατία! Άλλωστε μήπως ήταν κάποιο σοβαρό θέμα η απομάκρυνση του πρ. Αντιπεριφερειάρχη μας; αστειότητες του Μπακογιάννη...πφφφ!

      Διαγραφή
  13. Δηλαδή , απο αυτά που μας λες , μεμπτος είναι ο νόμος .!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η οξύνοιά σας εντυπωσιάζει! Και πάλι μπορεί να είναι μία νότα ευγενούς απογνώσεως... Σε κάθε περίπτωση μας έχετε ταπώσει!

      Διαγραφή
    2. "Επιλογή του Κώστα Μπακογιάννη δεν ήταν ο κ. Ράμμος;
      Και τότε κάποιοι - οι ίδιοι - τον είχαν προτείνει..."
      AYTOI ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΟ ; ΦΟΒΑΜΑΙ ........

      Διαγραφή
  14. Ενας μοιραρχος(πτέραρχος) κι ένας συνταγματάρχης πήραν τα βουνά πήραν τα Καταραχια κατακτημένη φωκιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή