Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου ο Μπακογιάννης με Ράμμο και Κάππο...






  Την Φωκίδα  επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς  Κώστας Μπακογιάννης, συνοδευόμενος από τον Υπ. Αντ. Γιάννη Ράμμο, τον Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Ευστάθιο Κάππο και άλλα μέλη του κλιμακίου της Φωκίδας...
  Στο Λιδωρίκι  επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το οποίο αντμετωπίζει προβλήματα υποστελέχωσης. Άλλωστε ο κ. Κάππος έχει άμεση γνώση των θεμάτων,  ως πρώην Διοικητής Νοσοκομείου Άμφισσας . Εκεί ενημερώθηκε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα υγείας  κυρίως λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. 
  Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς άκουσε με ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν και δήλωσε αλληλέγγυος στα προβλήματα, μιας και ο ίδιος, προερχόμενος από την μικρή και ορεινή Ευρυτανία, γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν  οι ορεινές περιοχές.


   Στην συνέχεια επισκέφθηκαν την εταιρεία Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες, όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της μονάδας, την παραγωγή και το επενδυτικό πλάνο της επιχείρησης. Τόνισε δε ότι «οι ιχθυοκαλλιέργειες είναι ένας δυναμικός κλάδος για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και οφείλουμε να τον στηρίξουμε εμπράκτως και θεσμικά».

   Αμέσως μετά  επισκέφθηκε τα καταστήματα τις Ερατεινής όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. 


   Η επίσκεψή του στη Φωκίδα ολοκληρώθηκε στο Ευπάλιο, με τη συνάντηση κατοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου