Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Δημάρχου Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλου...τέλος εποχής για την πολιτική οικογενειοκρατία!

Με ένα λιτό μήνυμα νίκης ο νέος δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος επισημαίνει την νέα αρχή και τη νέα πορεία του Δήμου μετά την αποψινή εκλογική του νίκη.

Είναι γεγονός ότι η αναπάντεχη -όχι τόσο για τους εκτιμητές - ανατροπή του αποτελέσματος της Α Κυριακής αφήνει πολλές πλευρές εκτεθειμένες...

  Από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αλλά και από την γνώση της Φωκικής πολιτικής σκηνής, προκύπτει ότι πολλά υψηλά στελέχη που ανανέωσαν αιρετή θητεία τους μάλλον δεν προτίθενται να την συνεχίσουν από τα έδρανα της αντιπολίτευσης...πιθανόν να ειπωθεί ότι πρόκειται για πράξη πολιτικής ευθύνης αλλά είναι αλήθεια ότι απόψε ο κ. Παναγιωτόπουλος "εκτέλεσε" την οικογενειοκρατία σε πολλά πολιτικά επίπεδα...!

               Εορτασμοί στην Αγόριανη...


                       Αγαπητοί συμπολίτες και συνδημότες,

                                                                       
Μια νέα μέρα ξημερώνει για το Δήμο Δελφών.
Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για τη μεγάλη νίκη που μας χαρίσατε.
Η νίκη αυτή ανήκει σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, ιδίως όμως στη νέα γενιά, για την οποία πρωτίστως αγωνιζόμαστε.
Από αύριο ξεκινάμε δουλειά για να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντί σας.
Για ένα Δήμο στο πλευρό του πολίτη, με απόλυτη προσήλωση στη χρηστή και διαφανή διοίκηση, διεκδικητική παρουσία σε όλα τα μέτωπα, πλήρη ανεξαρτησία από κομματικά δεσμά.
Για μια δημοτική αρχή που θα κοιτά τον πολίτη στα μάτια και θα απευθύνεται στους δημότες πάντα ειλικρινά και έντιμα.


Άμφισσα, 25 Μαΐου 2014


Για την «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

27 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΘΗΛΑΝ ΑΝΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και το κλίμα γύρισε μετά την ανακοίνωση στήριξης του Μπακογιάννη και έπαιξε σημαντικό ρόλο η ανακοίνωση Γιαννόπουλου λέω ρε παιδί μου πόσο μακρυά και μπροστά βλέπει η Λαίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα θα δειτε γενικο γραμματεα τη Λαινη!!! Καλα να παθετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!! ΘΥΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον Θανάση!! Άξιος συνεχιστής του Φουσεκη! Είχε καλό δάσκαλο! Η συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε.......αντάλλαξαν τους ψήφους της περιφέρειας, με το δήμο, όπως είχε συμβεί με τον προκάτοχό του και τη Γιώτα πριν μερικά χρόνια.....
    Μπράβο Θανάση πήγες ενάντια στον παλαιοκομματισμο.......
    Πάλεψες με τα θηρία και τις θηριωδίες τους.....
    Με τιμιότητα και ειλικρίνεια.....
    Έτσι βγαίνουν οι δήμαρχοι στο Δήμο Δελφών!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φανταζομαι αυτο που ειχα ακουσει παλιοτερα και αυτο που διαβαζω παραπανω να ισχυει ; δεν θελω να πιστεψω οτι ο Θανασης εκανε συνδιαλλαγη με την Λαινη για την θεση γραμματεως ( με μεσαζοντα τον γαμπρο του amfissapress ;;; )δεν θελω να πιστεψω οτι θα συνεχισουν οι μελετες εκ Πατρων ;; δεν φανταζομαι να κανει τα ιδια λαθη του προκατοχου ;; δεν φανταζομαι την κοντρα Παπαλαιου- Λαινης να την πληρωσει ολος ο δημος και οι δημοτες του ;; Δεν φανταζομαι οι ψηφοι που πηγαν την πρωτη κυριακη στον ανηψιο των ¨¨πολιτων στο παρασκηνι﨨 να ηταν το οχημα συνδιαλλαγης με τον Θαναση για την δευτερη κυριακη ;; δεν φανταζομαι να ξεκιναμε ετσι Κε δημαρχε !.οτι βαριδια υπηρχαν τα αφησαμε πισω μας ε!!! ή οχι εντελως ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα το καταλαβες??? Και ολους αν μπορουσε να παρει στο ψηφοδελτιο του θα τους επαιρνε...

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  8. ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ. ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΥΣ.
    Υ.Γ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ. ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγχαρητηρια γιωτα το χεις μεσα σου θα φτασεις πολυ ψηλα αχ καημενε θαναση τα φιδια που τρεφεις στον κορφο σου θα σε δαγκωσουν συντομα μεγκο καημενε το να δηλωνεις αριστερος ειναι ευκολο το να εισαι ομως θελει μαγκια και εσυ δεν εισαι καθολου αριστερος ουτε εσυ ουτε το χαιβανι ο εμμανουηλ που χει μπερδεψει την πολιτικη με το ψαρεμα.αλλα προφανως εκανε οτι του ειπε ο μπαμπας του.κανατε αγωνα για τον καραδεξιο παναγιωτοπουλο μεχρι χθες με τρομαζε η ακροδεξια αλλα τωρα ποια τρεμω στ αληθεια με το τι μπορειτε να κανετε εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θαναση δε βγηκες εσυ σε βγαλανε αλλα τωρα θα σε ξεβρακωσουνε αυτοι οι ιδιοι με οσα τους εταξες.Η δύναμη σου φανηκε την πρώτη Κυριακή.Το πάνω χέρι θα το χει άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ, ΟΥΤΟΣ Ι ΑΛΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ
    ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ. .ΑΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΦΙΛΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΙΔΑΝΗΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΟΟΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΔΙ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη απο την αλλη μερια ποιος θα εβγαινε ;;; Χα . Χα ,Χα

      Διαγραφή
  13. Ο Εμμανουήλ τουλάχιστον φίλε μου μίλησε μια χαρά στην συγκέντρωση και πήρε τους περισσότερους ψήφους στην Ιτέα, από όλες τις παρατάξεις. Αν θες να τον διαβάλλεις βάλε κάνα επιχείρημα κι όχι να λες ότι μπερδεύει την πολιτική με το ψάρεμα. Τι πράγματα ανώριμα είναι αυτά; Δηλαδή δεν πρέπει να ψαρεύει για να φαίνεται σοβαρός; Ολόκληρο αντιδήμαρχο ψαρά είχαμε παλιότερα.
    Για να σε τρομάζουν οι πολίτες στο προσκήνιο πιο πολύ από την ακροδεξιά, κάτι δεν πάει καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΛΑΪΝΗ, ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ. ΤΣΑΜΠΑ ΠΗΓΕ Η ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  14. μη γελατε με αυτους που πονανε σημερα.
    θα γελασουμε με αυτους που θα πονανε να τα βγαλουν περα αυριο μολις αναλαβουν.
    και μετα θα κλαψουμε ολοι μαζι.
    σε αλλους μεγαλους δημους, οι συμβουλοι που βγηκαν εδω -απο ολες σχεδον τις παραταξεις- δεν μπορουν να συγκριθουν ουτε με αυτους στις τοπικες κοινοτητες εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβως ειναι..και η αληθεια οτι ο Θανασης δεν εχει επιτελειο....ουτε μηχανικο, ουτε τεχνοκρατη ουτε δικηγορο..ποιος θα διοικησει???

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια ποιός θα διοικήσει?γιατί εμενα μου μυρίζει ηδη μπαρούτι και να με θυμηθειτε.κάποιοι περιμένουν οτι λόγω ψήφων θα πάρουν ποστα αλλα καποιος πρέπει να τους εξηγήσει οτι δεν είναι ετσι τα πραγματα και ο θανασάκης με τοσα ταξιματα καποιους θα δυσαρεστήσει.Μη δειτε και εκτός συνδυασμού αντιδημαρχους λεμε τωρα

      Διαγραφή
  15. Aχ, θαναση! Αρχισαν τα οργανα απο τωρα και δεν ανελαβες καν! Δεν σε ξερω προσωπικα γι'αυτο και δεν σε ψηφισα!Παρολαυτα ελπιζω να αποδειχθεις ο καλυτερος και ο ποιο εντιμος γι'αυτο το δημο! Το μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι ο πραγματικος αριθμος των ανθρωπων που σε στηριζει ειναι αυτος της πρωτης κυριακης και δυστυχως για σενα ειναι μειοψηφια!!!! Δυσκολα τα πραγματα θαναση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΒΕΝΕΤΣΑΝΗΣ???? ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ? ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΩΓΑΜΠΡΟ?? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ?? ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΡΕ Η ΓΙΩΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΙΩΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑΓΚΑΛΗ ΜΕΣΑ.ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΑΚΗ.ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΙΤΙΩΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΕΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΜΠΑΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΦΩΦΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΣΜΑΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΓΟΥΛΑ?Η ΜΗΠΩΣ ΛΙΑΝΑ?Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΙΤΙΑ?ΑΜΑΑΑΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή