Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ένα μήνα σίτισης στο Γηροκομείο Άμφισσας από το Ίδρυμα της Ιτέας...!!!

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΜΠΑΛΕΙΟ & ΤΡΙΓΚΕΙΟ                 
ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ  ΙΤΕΑΣ




‘’Το θεραπευτήριο Ιτέας στηρίζει το Γηροκομείο της Άμφισσας ‘’ 


Το Δ.Σ. του Γραμματικοπούλειου-Μπάλειου-Τρίγκειου Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ιτέας, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τα προβλήματα με τον  ΕΟΠΥΥ, οδηγήθηκε στην απόφαση με γνώμονα μόνο τον ανήμπορο άνθρωπο, να συνδράμει το Στάλλειο-Γάτειο Γηροκομείο Άμφισσας εξασφαλίζοντας τη σίτιση των τροφίμων  του  για ένα μήνα  (πλήρη γεύματα-δείπνα).
Το Δ.Σ του Ιδρύματός μας συμπαραστέκεται στο Γηροκομείο της Άμφισσας, ελπίζει να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει σύντομα και διαβεβαιώνει ότι θα συμπαρίσταται και στο μέλλον ποικιλοτρόπως για να συνεχίσει τη λειτουργία του. 
Προς σε αυτή την κατεύθυνση, προσκαλεί για άλλη μία φορά όλους τους θεσμικούς  φορείς του τόπου να συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε εδώ και δύο χρόνια, ώστε να εξασφαλιστούν οι συμβάσεις των Ιδρυμάτων μας  με τον ΕΟΠΥΥ οριστικά.



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

7 σχόλια:

  1. Μια αξιολογη κινηση που μακαρι να βρει μιμητες.Οι υποψηφιοι θα κανουν μια συντονισμενη (κοινη ) προσπαθεια για την σωτηρια του ιδρυματος ; Φτανουν οι κατ ιδιαν επισκεψεις και ανακοινωσεις χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα παρα μονο προσωπικη προβολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι γίνεται η σωστή διοίκηση κύριοι. Και όχι με πολιτικά παιχνίδια μέσα στο γηροκομείο και φωτογραφίες για εκλογικές κάρτες με φόντο την Λουίζα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ.Ο ΑΛΛΟΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλα ο ενας δουλευει , ο αλλος μας δουλευει....

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν να σας λεει: Μολις κλεισει,η πελατεια δικη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο για την κίνηση αλλά θα μπορούσαν να εξασφαλιστούν πολύ περισσότερα χρήματα από οικονομίες σε άλλους τομείς.
    Για παράδειγμα στους Δελφούς λειτουργεί δημόσια βιβλιοθήκη με μηδενική επισκεψιμότητα στην οποία απασχολούνται 3 τουλάχιστον υπάλληλοι (όταν λέμε μηδενική επισκεψιμότητα εννοούμε και από τους υπαλλήλους) και για τη στέγασή της έχει ενοικιαστεί κτίριο με υπέρογκο μίσθωμα ενώ παραμένουν κλειστά αρκετά δημόσια κτίρια στους Δελφούς.
    Το μίσθωμα είναι 2500 + € ενώ σήμερα δε θα μπορούσε να νοικιαστεί ούτε με 500 €.
    Απέναντι ακριβώς έχει νοικιαστεί γωνιακή καφετέρια με εξοπλισμό, μπαλκόνι και θέα αντί 700 €

    ΑπάντησηΔιαγραφή