Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οι Γαλάζιες Σημαίες του Δήμου Δελφών...

 Επιβράβευση των προσπαθειών του Δήμου Δελφών 
για τις παραλίες του στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες»


Ο Δήμος Δελφών με χαρά σας ενημερώνει ότι και για τη φετινή κολυμβητική περίοδο θα κυματίζει η γαλάζια σημαία στις τέσσερις παραλίες του εν λόγω προγράμματος. 
 Οι ακτές: Μαϊάμι και Τροκαντερό της ΔΕ Ιτέας, Καλαφάτης και Άγιοι Πάντες της ΔΕ Γαλαξειδίου, πέρασαν με επιτυχία τα περσινά πολύ αυστηρά τεστ και περιλαμβάνονται πια και στον φετινό κατάλογο των ελληνικών παραλιών βραβευμένων με γαλάζια σημαία.
Ο Δήμος Δελφών αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση, γιατί μετά από πολλά χρόνια απουσίας από το θεσμό, έρχεται να επιβραβευτεί  για δεύτερη συνεχόμενη φορά για τις παραλίες του.
 Παραλίες που προετοιμάστηκαν με φροντίδα, συντονισμένη εργασία και επαγγελματισμό σε κάθε επίπεδο, κάτι που οδήγησε και στην φετινή κατάθεση των φακέλων με επιτυχία. Τα προβλήματα πολλά και όχι μόνον για το Δήμο μας. Η βούληση όμως για ενίσχυση της τουριστικής υπεραξίας του Δήμου μας στο παράλιο μέτωπο αποτελεί τμήμα της στρατηγικής που υλοποιείται για την ανάπτυξη του τουρισμού στον τόπο μας και για την οποία κάθε συμπόρευση μόνον θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.   
Στόχος του Δήμου Δελφών, όπως και πέρσι, είναι να δώσει σε κάθε δημότη-πολίτη του το μήνυμα ότι τα δεδομένα του Καλλικρατικών Δήμων δημιούργησαν μεγάλες απαιτήσεις σε επίπεδο σχεδιασμού για κάθε τομέα, που έτσι και στον τουρισμό, απαίτησε την από τη βάση του ολοκληρωμένη μελέτη και που μπορεί να επιτευχθεί φυσικά μόνον μέσα από τις συντονισμένες δράσεις όλων μας. 
Ευχόμαστε σε όλους μία επίσης καλή κολυμβητική περίοδο, με την προσπάθεια για ακόμη περισσότερες δημιουργικές πρωτοβουλίες να βρίσκεται πάντα σε εξέλιξη για το κοινό καλό, το οποίο στις μέρες μας πια, απαιτεί και την προσωπική βούληση από τον καθένα στο να διατηρήσει ό,τι θετικό χτίζεται και όχι να μάχεται για να το απαξιώσει. Η θετική μας σκέψη ας οδηγεί το μέλλον μας.     




                                                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΜΗ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΩ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ,ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗ , ΒΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΚΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΙΡΟΣΙΝΗ ΤΟΥΣ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΗΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΥΡΙΟΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ,, ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ,ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΛΕΕΙ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΙΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ….. ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΩ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΗΜΑΡΤΟΝ .ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΑΡΑΓΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ…..
      ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΞΕΡΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ…ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΕΜΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή