Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τώρα η ΓΑΔΑ αναζητεί πληροφοριοδότες για την αυτοσχέδια βόμβα στην Ιτέα...τί λέει το Υπουργείο που φυλάκισε αστυνομικούς...;;;


Ανακοίνωση
 Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας
 σχετικά με εξουδετέρωση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού 
στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας

Αποκλεισμένο σήμερα το Α.Τ. Ιτέας στα γύρω  οικοδομικά τετράγωνα
με κώνους, περιπολικά κάδους κλπ.... 


Δέμα με εκρηκτικό μηχανισμό εστάλη στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας
...πυροτεχνουργοί από την περιοχή της Φθιώτιδας...



   Ανακοινώνεται ότι εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη, από αρμόδιο συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ), το ύποπτο δέμα που εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί στην αλληλογραφία του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας στη Φωκίδα.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, μεγάλης ισχύος, προσαρμοσμένο – ενσωματωμένο σε βιβλίο. Αποτελείτο από μισό κιλό περίπου εκρηκτική ύλη, μπαταρία και πυροκροτητή με ανάλογη συνδεσμολογία, ενώ είχαν προστεθεί βίδες και καρφιά.

Ο φάκελος, μέσα στον οποίο είχε αποσταλεί ο μηχανισμός, έφερε εξωτερικά, ως αποστολέα, την ένδειξη «Μ.Κ.Ο. Αρχιεπισκοπή» και παραλήπτη το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας.

Η προανάκριση για το περιστατικό ανατέθηκε στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β).

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω περιστατικό, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας...

5 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να μου απαντήσει ο αρθρογράφος για το πού κολλάει το "τι λέει το Υπουργείο που φυλάκισε αστυνομικούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ρωτάει για να απαντήσουμε; Έχετε έννομο συμφέρον για να το ζητάτε; Ανωνύμως δεν δικαιούστε...

      Διαγραφή
    2. Ώπα! Μόλις κάποιος σας στρίμωξε, θυμηθήκατε την "ανωνυμία"! Εδώ κάποιοι βρίζουν και ειρωνεύονται τους πάντες ανωνύμως και τηρείτε "σιγήν ιχθύος"!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ μου το θέμα που τόσο σας απασχολεί και δείχνει να στριμώχνει μάλλον εσάς, αφορά το υπουργείο μέσω τρομοκρατικής ενέργειας...προφανώς δεν έχετε συνείδηση του τί διαβάζετε και του τί ζητάτε, γι αυτό απολαύστε την ανώνυμη δημοσιότητά σας. Πάντως σας ευχαριστούμε για την προτίμηση. Εκτιμούμε όλους τους αναγνώστες μας...

      Διαγραφή
    4. Α, εσείς το γράψατε. Όχι, δεν έχω κανένα έννομο συμφέρον, έτσι απλά ρητορικά ρωτούσα. Είναι μόνο που διαφαίνεται μια δυσαρέσκεια για την προφυλάκιση των αστυνομικών που σκότωσαν έναν κρατούμενο για εκδίκηση. Αν κατάλαβα καλά.

      Διαγραφή