Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Γιατροί Κέντρου Υγείας Ιτέας: μετά το Πάσχα...τέλος!!! το γνωρίζει ο Διοικητής. Τί θα κάνει...;;;









* Για πρώτη φορά το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιτέας λύνει τη σιωπή του, όσο μπορεί, και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου! 

* Η κραυγή απόγνωσης των γιατρών του Κέντρου, αν και κάπως καθυστερημένα, είναι γροθιά στο στομάχι του κ. Δάρρα ο οποίος περιφέρεται διαψεύδοντας τον εαυτό του εφ όσον ο ίδιος έδωσε εντολή για μονές εφημερίες στην Ιτέα και ο ίδιος επέλεξε τους... συνοδούς του στην καθοριστική, προεκλογική, δεσμευτική συνάντηση με τον κ. Μακρή...

* Εμείς, καταννοώντας απολύτως τα γεγονότα και υπερθεματίζοντας την προσφορά του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου, ιδία δε του κ. Γουβαλάρη, ζητούμε δημόσια από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, εάν χρειαστεί και θεσμικά: 

1. το πρόγραμμα εφημεριών των μονάδων υγείας ευθύνης του
2. το όνομα του Διευθύνοντος αυτή την στιγμή το Κέντρο Υγείας Ιτέας
3. τον υποχρεωτικό κανονισμό  λειτουργίας του Κέντρου και την αντίστοιχη εφαρμογή του τις τελευταίες 2 εβδομάδες




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



    Επιτέλους μετά από τα Σωματεία Εργαζομένων, τις έμμεσες ανακοινώσεις Διευθυντών και όλων όσων έχουν άποψη για εμάς, χωρίς εμάς, αγανακτισμένοι εμείς οι πραγματικά εργαζόμενοι ιατροί του ΚΥ Ιτέας θέλουμε να καταγγείλουμε τη στάση, ή μάλλον απουσία όλων των Διευθυντών-καπεταναίων του Νοσοκομείου και του ΚΥ που άλλες εποχές αγκαλιά με τη προηγούμενη διοίκηση, με «αποφασίζουμε και διατάζουμε» εξάντλησαν και έφτασαν στα όριά τους εργαζόμενους ανθρώπους με αποτέλεσμα κανείς αγροτικός ιατρός όχι μόνον να μην έρχεται αλλά ούτε καν να πλησιάζει στα όρια της Φωκίδας. 

  Αλλά και εμείς έχουμε σχεδόν τελειώσει. 

   Εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητά μας και αυτό γιατί;! Για να εμφανίζεται στα μέσα μαζικής επικοινωνίας ότι οι καπετάνιοι του ΚΥ θυσιάζονται, εγκαταλείποντας πρώτοι το πλοίο με ξαφνικές ασθένειες που οι ίδιοι παλαιότερα απαγόρευαν για τους υπόλοιπους.


    Σας δηλώνουμε λοιπόν ότι τα όριά μας φτάνουν μέχρι και μετά το Πάσχα.

    Έχει ενημερωθεί η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου. Για να δούμε τι θα κάνει.

   Έως τότε όσοι κάνουν ανακοινώσεις στο τύπο ( αλλά και αυτοί που εξαφανίστηκαν) ας ρωτούν πριν εμάς και ας βάλουν όλοι ένα χεράκι στα δύσκολα. Εμείς κάνουμε μέχρι και 13 εφημερίες μακριά από τα σπίτια μας. 
   Οι καπετάνιοι στη φουρτούνα δεν εγκαταλείπουν το πλοίο και μένει μόνο του το πλήρωμα εκτός και αν έχουν συνηθίσει από τις καλές παλιές εποχές που «πρόσφεραν» τόσο πολύ και βρισκόμαστε στη σημερινή κατάσταση.

Οι πραγματικά εργαζόμενοι ιατροί.


Β. ΓΟΥΒΑΛΑΡΗΣ

Δ. ΓΙΟΒΑΝΗΣ

Κ. ΜΑΚΡΗΣ

Δ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ


Υ.Σ. Τα ονοματεπώνυμά μας είναι σε κοινή θέα, ελπίζουμε και ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα συμμετέχει επώνυμα γιατί τα ανώνυμα σχόλια μόνο από κακοπροαίρετους γίνονται.

22 σχόλια:

  1. ελα πισο γιωργος ελα ΒΡΕ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος πηρε αναρρωτικη και κοπανησε........βαζωντας τους αλλους γιατρους να δουλευουν γι αυτον ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΠΑΘΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ? ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΣΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΕΟ?

      Διαγραφή
  3. Η Ιτέα έχει βουλευτή, έχει αντιδήμαρχο, έχει δημοτικούς συμβούλους, έχει υποψήφιους αλλά σύντομα και τυπικά ΔΕΝ θα έχει Κέντρο Υγείας.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά είναι κρυφό ότι η Δήμητρα είναι διευθύντρια τώρα? τι το πάτε γύρω γύρω όλοι στη μέση ο Σπαθαράκης? το λοιπόν επί των ημερών της θα κλείσει το ΚΥΙτιάς? γιατί η ίδια ορκίζεται ότι δεν θα κλείσει. τι υπογράφει τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜ ΔΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ! ΕΒΓΑΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ! ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?

      Διαγραφή
    2. Έχετε πάει στη Δήμητρα και δεν σας δέχτηκε?? Και όσον αφορά τη διοίκηση έχει παραιτηθεί και το ρόλο διευθύνοντα έχει ο Γουβαλάρης

      Διαγραφή
  5. γιατι ρε παιδια κανεις δεν αναγνωριζει την μεγαλη προσφορα του γιωργου στο κυ .ολοι εναντιον του.Κρμα στο παλληκαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολη μεγαλη προσφορα με την σιμπεριφορα του τοσα χρονια σταματισαν να ερχονται γιατροι ακουγαν κεντο υγειας και ετρεχα και φυσικα πιγεναν αλλου βεβεα οχι αυτι που ειναι τορα υπευ8ηνη ειναι της προκοπις!!!!!!!!!! αποτελεσμα ουστ οληηηηη φιλια!

      Διαγραφή
  6. πενυ κατι μου λεει οτι τα σχολια γραφονται απο τον φιλο σου .εσυ τελικα εισαι εκπροσωποσ τυπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον από όλους τους φίλους μου εννοείτε αγαπητοί μου; Το ένστικτό μου λέεει πως το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στον κ. Σπαθαράκη. Ο οποίος όμως πάει, έφυγε, μας τελείωσε...και ως σάκος του μποξ. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους που είναι ΕΔΩ. Αυτός ό,τι ήταν να κάνει το έκανε. Επιστρέφοντας στο παρόν, όσοι είναι εδώ τί κάνουν και τί θα κάνουν στο άμεσο μέλλον; Περιμένουμε...και είμαστε κάμποσοι.

      Διαγραφή
    2. ασχολίαστο άφησες την αναρρωτική του φίλου σου .....σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, άλλοι εφημερευουν 48ωρα και άλλοι την αράζουν στο μιαμι

      Διαγραφή
  7. η φταιει .αυτη φεροταν απαραδεκτα επι 10 χρονια σε αγροτικουσ .προσωπικο και τουσ εκανε να παραιτουνται. αυτη φταιει που γιατροι και προσωπικο θα διοργανωσουν παρτυ οταν φυγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι στημενη η ανακοινωση για να κλεισει το Κ.Υ.ΛΙΔΩΡΚΙΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεκα χρονια οι περισσοτεροι εγλειφαν το διευθυντη και τον παρακαλαγαν να ειναι ο μπροσταρης τωρα εγιναν ξαφνικα 4 ηρωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μου φαινεται πως η αριστεροποιηση της ελλαδας δεν πετυχαινει και καποιοι κομπτωντε παρα πολλοι... αληθεια ποσοι προσλαμβανονται και δεν παρουσιαζονται στα ΚΥ ? επειδη θα δουλευουν μακρυα απο τον μανδυα της μαμακας ? αληθεια ποσοι ? ας απαντησει καποια στα πιο σημαντικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H KΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΔΡΕΚΑ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ. ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν προλαβαινει να ασχοληθει με λεπτομερειες στο facebook περναει καλυτερα το μωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή