Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΤΕΑΣ...





  Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας μας στο χώρο του Θεραπευτηρίου. 
 Την εκδήλωση που έλαβε χώρα το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης κα. Γ. Γαζή η οποία ευχαρίστησε το Δ.Σ. του ΘΧΠ που εθελοντικά προσφέρει τις υπηρεσίες του και το προσωπικό για τη φροντίδα, την αγάπη και τη στοργή που δείχνει στους υπερήλικες φιλοξενούμενους του Ιδρύματος.

  Με την παρουσία του τίμησε επίσης την εκδήλωση ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Ν. Φουσέκης, ο οποίος εξήρε τη λειτουργία του Ιδρύματος χαρακτηρίζοντάς το κόσμημα όχι μόνο για την πόλη της Ιτέας, αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Δελφών.
 Τόνισε ότι και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και ο Δήμος Δελφών είναι απόλυτοι υποστηρικτές της λειτουργίας του Ιδρύματος και στηρίζουν και θα στηρίζουν το έργο του, καθώς πρόκειται για το καμάρι και την ελπίδα για τη φροντίδα της Τρίτης ηλικίας. 

 Ακόμη παραβρέθηκε στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Δ. Δελφών κα. Π. Λαϊνη, η οποία σημείωσε ότι από την αρχή διαφαινόταν η πορεία του Θεραπευτηρίου και συμφωνώντας με τον κ. Δήμαρχο συμπλήρωσε ότι αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Τόσο η Αντιπεριφερειάρχης, όσο και ο Δήμαρχος Δελφών και η Αντιδήμαρχος Δ. Δελφών εξήραν το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.

 Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Θεραπευτηρίου παραβρέθηκαν εκτός από το προσωπικό και τους τροφίμους, οι συνοδοί των περιθαλπομένων, καθώς και πολλοί φίλοι του Ιδρύματος.
 Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον κ. Νίκο Ιατρίδη.

4 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΑ..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξερετε αν πραγματι βλασσης τελος?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη μια φωτογραφια η καρεκλα γεματη στην αλλη αδεια , οφθαλμαπατη ή πεταχτη επισκεψη για τα ματια και να προκαμουμε και αλλου ; μηπως περιμενε απ εξω ο ¨σεριφης¨με την μηχανη ; για ευκολες και γρηγορες μετακινησεις ; τι γκουρα ,τι μαγκουρα ,τι γαιδουρα δεν μας σωζει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού έλυσες όλα τα προβλήματα της κοινότητας της Ιτέας με τη μη συμμετοχή σου στα συμβούλια...τώρα θα λύσεις κ τα προβλήματα του Γηροκομείου ως γνήσιος αντικαταστάτης του Βλάσση!!!πνευματικό παιδί του μπάρμπα-Νικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή