Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Παρέμβαση Δρακάκη για τις καταγγελίες κατά Μαντζώρου: μεθοδολογία για απευθείας αναθέσεις η πίεση στους υπαλλήλους!!!....


Απίστευτη δήλωση- καταγγελία
- κεκαλυμμένη αναφορά στον διαχειριστικό έλεγχο: 

*... διερωτώμαι: ο Δήμος Δελφών  βγάζει  μεροκάματο για τους  εργολάβους;!....  

Καταπέλτης ο Γιώργος Δρακάκης κατά της "μεθοδολογίας" της δημοτικής αρχής εναντίον των υπαλλήλων και υπέρ των απ' ευθείας αναθέσεων! 


    Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες των εργαζομένων κατά του Αντιδημάρχου κ. Μαντζώρου, ο Δημοτικός Σύμβουλός της αντιπολίτευσης του Δήμου Δελφών  Γιώργος Δρακάκης, δήλωσε: 

  " Δεν αποτελεί έκπληξη για μας η ανακοίνωση των εργαζομένων.
  Επισταμένως έχω καταγγείλει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο την μεθοδολογία που ακολουθεί η δημοτική αρχή,  και όσον αφορά το Περιβάλλον,  ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος...που στόχο έχουν την μη αξιοποίηση του προσωπικού, την υποβάθμιση,  ακόμη και την μείωσή του!!! 
 Ο σκοπός αυτής της συμπεριφοράς είναι όλα τα έργα που αφορούν την καθαριότητα και την συντήρηση να δίδονται σε εργολάβους δια της διαδικασίας των απευθείας αναθέσεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

 Προσωπικά διαπίστωσα το γεγονός με πιστοποιήσεις και ίδια  παρουσία σε συνεργεία καθαριότητος τα οποία ήταν στελεχωμένα από αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής και τα οποία χρησιμοποιούσαν εργαλεία και καύσιμα του Δήμου! καθώς και βοηθητικό προσωπικό του Δήμου Δελφών!!!!

 Και διερωτώμαι: ο Δήμος Δελφών  βγάζει  μεροκάματο για τους  εργολάβους;!.... 

Δεν επιθυμώ τον τίτλο του εργατοπατέρα και του συνδικαλιστή αλλά επειδή η δημοτική αρχή προσπαθεί να παρουσιάσει τους εργαζόμενους ως αναποτελεσματικούς,  υπάρχουν οι προβλεπόμενες από τον δημοσιονομικό υπαλληλικό κώδικα διαδικασίες για τους ανεπαρκείς υπαλλήλους, στις οποίες δεν θυμάμαι να προσέφυγε ποτέ κανένας! 



 Ως Δημοτικός Σύμβουλος καλώ το Δημοτικό Συμβούλιο να επανεξετάσει και να αναστείλει  την διαδικασία των απευθείας αναθέσεων,  η οποία άλλωστε θα εξεταστεί και από τα αρμόδια όργανα λίαν συντόμως...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου