Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Αργυρό στο διασυλλογικό πρωτάθλημα βάδην κατέκτησε ο 40χρονος σήμερα Πανελληνιονίκης Μαρίνος Λύτρας μετά από 7 χρόνια αποχής λόγω τραυματισμού και χειρουργείων... συγκίνηση στους τελευταίους αγώνες του Αγίου Κοσμά που θα κατεδαφιστεί...


Επιστροφή - έκπληξη Μαρίνου Λύτρα του «ΓΑΣ ΙΛΙΣΟΣ» στο διασυλλογικό πρωτάθλημα!

  Ξεπέρασε τον εαυτό του!
 

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε στο «zografounews» (φωτο) 

  Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη ημέρα διασυλλογικων αγώνων σωματείων στίβου Αττικής, όπου συμμετείχε και ο ΓΑΣ ΙΛΙΣΌΣ Ζωγράφου. 

  Ένας από τους αθλητές του που πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του ήταν ο Λύτρας Μαρίνος, παλιός πρωταθλητής του βάδην, όπου ο 40χρονος πλέον συμμετείχε στα 10χλμ και μετά από 7 χρόνια αποχής λόγω σοβαρού τραυματισμού και συνεχόμενων χειρουργείων κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση με 50,54 πίσω από τον 25χρονο πρωταθλητή Ελλάδος, Βαΐτση Ιωάννη, ίδιου συλλόγου του Ζωγράφου. 

  Συγκινημένος δήλωσε στο «zografounews»: 

 «Το να συμμετέχω και μόνο μετά απ ολα αυτά που μου έχουν συμβεί ήταν πολύ σπουδαίο, μιας και πρόλαβα να ξαναβαδίσω στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά που πολύ πιθανόν είναι και οι τελευταίοι αγώνες που διοργανώνονται μιας και σύντομα θα κατεδαφιστούν» 

  Αναφορικά με τα επόμενα αθλητικά του βήματα: «δυστυχώς οι αγώνες βάδην είναι πολύ λίγοι αλλά περιμένω να δω τι θα ξημερώσει… επίσης πλέον ηλικιακά, για να μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου, ανήκω στους διαχρονικούς αθλητές όπου και εκεί περιμένω σημαντικές διοργανώσεις» 

   Επίσης: «Όσα εμπόδια μου βάζουν τα βλέπω ως πρόκληση για να τα ξεπερνάω, άλλωστε η στασιμότητα δημιουργεί αδράνεια όπως πολύ σωστά με έχει μάθει ο προπονητής μου Χρήστος Καραγιώργος και τον ευχαριστώ γι΄αυτά που μου έχει προσφέρει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Λύτρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου