Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Όσοι έχετε ανάγκη εξυπηρέτησης, τηλεφωνείστε στο 22650 29084 και μετά από αξιολόγηση του αιτήματός σας, ο Δήμος Δελφών θα δίνει τις απαραίτητες λύσεις…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Δελφών ενισχύει τις Δομές Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης  
Π. Ταγκαλής: «Στάση ευθύνης από όλους μας»



     Σε συνέχεια των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του Κορονοϊού (CONVID-19) και κυρίως της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής με την υπ’ αριθμόν 5195/17.3.2020 απόφασή του, μεταφέρει 23 υπαλλήλους στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας τους.


       Η Δημοτική Δομή Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και το προσωπικό της από αύριο Πέμπτη 19/03/2020 και για τις ώρες 08:00πμ έως 15:00θα δέχεται αιτήματα δημοτών που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν βασικές καθημερινές ανάγκες τους.

  Με ένα τηλεφώνημα στο 22650 29084, ή στέλνοντας email στο pronoia@delphi.gov.gr, το προσωπικό θα
αξιολογεί το αίτημα του δημότη και θα δίνει τις απαραίτητες λύσεις.

  Σε δήλωσή του ο κ. Ταγκαλής επεσήμανε: «Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συμπολίτες μας, να ενισχύσουμε τις Προνοιακές Δομές, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας. Είναι ώρα συλλογικής και ατομικής ευθύνης. Ο Δήμος Δελφών πράττει το μέγιστο που του αναλογεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ιδιαίτερης περίστασης που βιώνει η χώρα μας. Καλώ και τους πολίτες να τηρήσουν υπεύθυνη στάση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.»

Και δεν ξεχνάμε… Μένουμε σπίτι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου