Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Άμφισσας: δεν ανανεώθηκαν ακόμη οι συμβάσεις στο ΚΕΦΙΑΠ, παρά τις διαβεβαιώσεις!... η λειτουργία του δεν μπορεί να συνεχιστεί χωρίς το επιστημονικό προσωπικό και επιβαρύνεται και το Νοσοκομείο...


 Αποτέλεσμα εικόνας για κεφιαπ αμφισσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 


   Παρά τις διαβεβαιώσεις με δελτίο τύπου, του βουλευτή του νομού κου Μπούγα Ιωάννη, για την συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ, οι συμβάσεις των υπαλλήλων που εργάζονταν στο κέντρο της αποκατάστασης αλλά και κάλυπταν ανάγκες του νοσοκομείου και λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος λήξης τους, δεν έχουν ανανεωθεί.

    Στην πραγματικότητα η λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ δεν μπορεί να συνεχιστεί χωρίς το συγκεκριμένο επιστημονικό προσωπικό και παρόλα αυτά οι συνάδελφοι οδηγούνται στην ανεργία. 

   Ζητάμε άμεση ανανέωση - παράταση των συμβάσεων τους για χρονική διάρκεια ίση με την αρχική. (κάτι ανάλογο είχε συμβεί με το επικουρικό και ΟΑΕΔ προσωπικό).

   Ζητάμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους συνάδελφους με ελαστικές μορφές απασχόλησης, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. 

   Ζητάμε όλες τις δομές υγείας του νομού στελεχωμένες.

    Προσωρινές λύσεις μεταφοράς του προσωπικού από την μια δομή στην άλλη, έχει αποδειχθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, ότι δεν λύνουν το πρόβλημα τουναντίον το ενισχύουν.

    Ας μην οδηγηθούμε λοιπόν σε κακές πρακτικές, ας αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. 



Ο                                                                              Η
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 Χ. ΤΣΑΜΗΣ                                                          Γ. ΣΑΜΠΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου