Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ευχαριστήριο για τον «2ο ποδοσφαιρικό αγώνα ανθρωπιάς» στην Άμφισσα & Ευχές για τη νέα χρονιά...

 
  Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε την εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς μέσα από τον «2ο ποδοσφαιρικό αγώνα ανθρωπιάς». 

  Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για εμάς η παρουσία του Κώστα Γκελαούζου, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές. 

  Ειδικότερα να ευχαριστήσουμε την Σοφία Αγοραστίδου για τα αναμνηστικά γουράκια που κατασκεύασε και φέτος, τον Τάσο Μαντζωρο και τον Φανή Αγγέλου για την πολύτιμη βοήθεια τους, τον Θύμιο Τσαγκουρνό και την Χριστίνα Φωστιέρη για την κάλυψη του αγώνα με φωτογραφίες και βίντεο και τον Θανάση Χαψούλα. 

  Οι αγώνες των πιτσιρικάδων δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών για τους πιτσιρικάδες και θα ανακοινωθεί σύντομα νέα ημερομηνία στις αρχές του νέου έτους. Συγκεντρώθηκε το ποσό των 355€ το οποίο παραδόθηκε στην Κυρία Έρση Σιδηροπούλου, εκπρόσωπο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Φωκίδας και φίλων αυτών. 

  Για την ιστορία το σκορ έληξε 8-6 με νίκη των μπλε απέναντι στους κόκκινους, μετά από έναν πολύ όμορφο σε θέαμα αγώνα. Το σημαντικότερο γκολ όμως και πάλι το βάλατε όλοι εσεις που αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτή και σας ευχαριστούμε πολύ. 

   Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του μικρού Στελάκη Χριστοφή. 

  Καλή χρόνια με υγεία, ευτυχία & αγάπη για τον συνάνθρωπο μας!

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου