Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Πανδημοκρατικό προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ στους δημοκρατικούς πολίτες της Φωκίδας...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα
 ΚΑΛΕΣΜΑ 
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
 ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 

 Φίλοι και φίλες, 
 Δημοκράτες/τισσες της Φωκίδας, 

  Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ομόφωνη διακήρυξη από την Κεντρική του Επιτροπή, αλλά κυρίως μετά την ελπιδοφόρα τριήμερη συνάντηση νέων και μεγαλύτερων, στο Φεστιβάλ νεολαίας που έκλεισε με την ομιλία κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα, ανοίγει μια νέα σελίδα στην πορεία συστράτευσης για ένα προοδευτικό δημοκρατικό πόλο, που θα οδηγήσει σε νέες νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις.


Ξεκινάμε παντού και στην ΦΩΚΙΔΑ, καλώντας στις γραμμές μας όλους τους πολίτες:αριστερούς, οικολόγους, σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, πολίτες του δημοκρατικού κέντρου, κομμουνιστές, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες για ελευθερία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και πρόοδο.
ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ, να γίνει στην πράξη  o ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,   η μεγάλη κυβερνώσα αριστερά της νέας εποχής  μέσα απότο δρόμοτης μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας.
Απευθύνουμε πανδημοκρατικό προσκλητήριο.
Να οικοδομήσουμε, ένα κόμμα μαζικό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό.
 Ένα κόμμα που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και θα παλεύει για ρεαλιστικές και προοδευτικές απαντήσεις στα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα ο λαός και ο τόπος μας.
Σε αυτήν την πορεία μέσα από πλατύ δημοκρατικό διάλογο δεν περισσεύει κανείς.
Μπροστά στο εγχείρημα να είναι η νεολαία μας. Τα νέα παιδιά, οι νέοι επισφαλώς εργαζόμενοι, οι κοινωνικά αποκλεισμένοι ώστε να διεκδικήσουν το μέλλον.
Σταθερός πυλώνας αυτής της δυναμικήςνα είναι όλοι οι εργαζόμενοι.
Οι υπάλληλοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Οι αγρότες που αγωνιούν για την επιβίωσή τους.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που βλέπουν ότι διαψεύδονται οι υποσχέσεις για ανάπτυξη και βελτίωση της οικονομικής τους θέσης.
Οι συνταξιούχοι, που ανησυχούν από την σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του επικουρικού και την ξανά χρεωκοπία των ταμείων.
Όλες και όλοιπου βλέπουμε να υποστελεχώνονται ξανά οι δομές της υγείας, της εκπαίδευσης και να υποβαθμίζονται συνολικά οι υπηρεσίες του κοινωνικού κράτους.
Όλες και όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η οικονομική ανάπτυξη μπορεί να έλθει μόνο με σεβασμό και βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, των δικαιωμάτων και ελευθεριών των εργαζομένων.

  Όλες και όλοι όσοι πιστεύουμε ότι ΜΟΝΟ με τη συγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης είναι δυνατό να βγει η χώρα από την κρίση με ένα πρόγραμμα προοδευτικό, ΑΝΤΙΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ που θα διαμορφώνεται  στον καθημερινό δημοκρατικό διάλογο.


   Καλούμε  όλους και όλες που συναντηθήκαμε στους εκλογικούς αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να ξαναβρεθούμε στο νέο μεγάλο κόμμα. 
 Να χτίσουμε ένα μεγάλο, ανοιχτό, δημοκρατικό, μα πάνω από όλα ένα νεανικό κόμμα της αριστεράς, που είναι σε θέση να εγγυηθεί την αλλαγή πορείας της χώρας σε κατεύθυνση δημοκρατική και προοδευτική, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας.

   Είναι ανάγκη κοινωνική, είναι ανάγκη εθνική, είναι ανάγκη πολιτική, να ενώσουμε σήμερα τις δυνάμεις μας για να πάρει τέλος ο πολιτικός χειμώνας που φέρνει η ΝΔ.

  Ας το τολμήσουμε…
3/10/2019
                                      ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο: