Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΣΟΚ ή ΔΕΟΣ;;; Έρχονται ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στο Σερνικάκι;;;... Το "εργοστάσιο στην Άμφισσα" στον αποκαλυπτικό χάρτη!! Βίντεο....




Έρχονται μετανάστες στο Αντίρριο; Βίντεο!

Αποκάλυψη από το κεντρικό δελτίο του ΣΤΑΡ με την Μάρα Ζαχαρέα για τους νέους χώρους φιλοξενίας μεταναστών στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτούς και το Αντίρριο και οι Δελφοί χωρίς όμως να γίνεται γνωστός ο τόπος που θα γίνει το κέντρο φιλοξενίας αναφέροντας γενικά σε χώρο με κοντέινερ. 
 Αυτό που ακουγόταν ως φήμη σύμφωνα με το δελτίο του ΣΤΑΡ και το ρεπορτάζ του Γιάννη Ευσταθίου γίνεται πράξη με την Ναυπακτία να φαίνεται ότι αποκτά χώρο φιλοξενίας, ενώ στον χάρτη αναφέρεται  εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στο Σερνικάκι Άμφισσας....
Καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει για το θέμα...



*  Σε ποιες περιοχές θα μεταφερθούν οι ψευδοπρόσφυγες (Χάρτες)


Πάνω απο 20.000 αλλοεθνείς σε στρατεύσιμη ηλικία, ψευδοπρόσφυγες εισβολείς από τα νησιά, θα μεταφερθούν σε δεκάδες περιοχές σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2019.
Για το σκοπό αυτό, θα επιστρατευτούν ξενοδοχεία, εργοστάσια, κοντέινερ σε βιομηχανικές περιοχές, ακόμα και κτίρια που λειτουργούσαν ως σούπερ μάρκετ.
Μεταξύ των περιοχών όπου θα μεταφερθούν επενδυτές, βρίσκονται η Βασιλίτσα Γρεβενών με τρία ξενοδοχεία, ο Κορησός Καστοριάς με 1 ξενοδοχείο, ο Αλμυρός Βόλου σε ένα σούπερ μάρκετ, η Αμφισσα, όπου θα διατεθεί ένα εργοστάσιο για την φιλοξενία επενδυτών και το Αντίρριο όπου οι εισβολείς θα φιλοξενούνται σε κοντέινερ.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το star θα διατεθούν επίσης δύο μονάδες στο Δίστομο και την Αντίκυρα Βοιωτίας, 4 μονάδες στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Ρίο, την Πάτρα, στην Αγυιά και κοντά στο Βουπράσιο, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ξενοδόχοι στο χωριό Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, στην Ευρυτανία και έξω από την Ιεράπετρα.

1 σχόλιο:

  1. Σε όσους έχουμε απευθυνθεί περιφέρεια & Δήμο μας αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία πληροφόρηση. Σύντομα θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την τοπική Κοινότητα Σερνικακιου, και εάν χρειαστεί γενική συνέλευση κατοίκων.
    Τοπικός σύμβουλος Σερνικακιου
    Λύτρας Μαρίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή