Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ν. Ευθυμιάδης φέρνει τον διάσημο κορυφαίο Ιταλό πιανίστα FRANCESCO RADDATO στην Φωκίδα...! μια μοναδική, σπάνια συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο...παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας!!...


  Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, στις 7:30 το βράδυ 
ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ 
ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΙΤΑΛΟΥ FRANCESCO RADDATO 
ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ 


   Μια πολύ σημαντική και σπάνια συναυλία υψηλών προδιαγραφών διοργανώνει την
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα συναυλιών του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας, ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας και τη Μικτή Χορωδία "Ορφέας" Ιτέας. 

   Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί ο πολυβραβευμένος, διακεκριμένος, Ιταλός πιανίστας FRANCESCO RADDATO, σε μια ανεπανάληπτη συναυλία υψηλού επιπέδου που θα περιλαμβάνει έργα των Σοπέν, Ραχμάνινωφ και Λιστ. 

    Ο Francesco Raddato ανήκει στη νέα γενιά των σημαντικών Ιταλών ερμηνευτών του πιάνου, με πολύ σπουδαία καριέρα και πάνω από 20 πρώτα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου. 

   Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης έχει ο Πανελλήνιος ΕλληνοΪταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων και υποστηρίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος, το Δήμο Δελφών και το Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

   Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος, Αλέξης Κωστάλας. Ένα σπάνιο ρεσιτάλ πιάνου με έναν μεγάλο Ιταλό ερμηνευτή θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φιλόμουσοι του Δήμου Δελφών του Νομού Φωκίδος και της ευρύτερης περιοχής την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα Συναυλιών του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας. 


       Η είσοδος είναι ελεύθερη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου