Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση του Δημάρχου Δελφών στην προσφυγή Δρακάκη για το Λιμενικό Ταμείο...


Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτόπουλος δημαρχος δελφων

Απάντηση στην προσφυγή Δρακάκη για το Λιμενικό Ταμείο απέστειλε ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
                                                                         ΑΜΦΙΣΣΑ, 21.09.2018 
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ 
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά 
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα 
Τηλέφωνο: 2265350027
 FAX: 2265350021 
 Α.Δ.Τ.: 43/2018 

   Θέμα: «ΨΕΥΔΕΣΤΕ (ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), κ. ΔΡΑΚΑΚΗ». 


  Στο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών της 31ης.05.2018, μετά από μακρά συζήτηση τέθηκαν σε ψηφοφορία 2 προτάσεις: 
 Η μεν μία γραπτή του Δημάρχου Δελφών, η δε άλλη (με πρόταση και διαβίβαση της τότε Αντιδημάρχου κ. Πιλάλα – Τσακίρη) υπέρ της απόφασης που μόλις προ ολίγων ημερών είχε λάβει το Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας, όπως ζητούσαν και οι αιτούντες πολίτες, με βάση το αίτημα των οποίων είχε εισαχθεί το θέμα στην ημερήσια διάταξη. 

  Η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να αλλάξει ούτε μια λέξη από την απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας δημοσίευσε την απόφαση με αριθμό 195/2018, την ανάρτησε στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» σε γνώση των πάντων και διαβίβασε την απόφαση αμέσως μετά, στο Υπουργείο Εσωτερικών. Αυτή την απόφαση κοινοποίησε τόσο στο Βουλευτή Φωκίδας όσο και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων δηλαδή και σε εσάς. 

 Ουδέποτε κανείς διαμαρτυρήθηκε μέχρι σήμερα ότι δήθεν η απόφαση είχε γραφτεί εσφαλμένα και είναι σαφές ότι, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, κάποιος από εσάς θα το είχε επισημάνει τότε, διότι το θέμα ήταν στα φώτα όλης της δημοσιότητας επί πολλές εβδομάδες και εσείς το παρακολουθούσατε (και το παρακολουθείτε) μέρα προς μέρα. 
  Είχατε άλλωστε κάθε δικαίωμα να ζητήσετε άμεσα διόρθωση τυχόν εσφαλμένης διατύπωσης της απόφασης (με ορθή επανάληψη), αλλά δεν το πράξατε.
  Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αντίστοιχα σεβάστηκε τη διατύπωση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας, αφού αυτό είχε ψηφίσει η πλειοψηφία των συμβούλων δίχως να αυθαιρετήσει με δική της ερμηνευτική διατύπωση.
  Αν θεωρούσατε ότι η απόφαση είχε συνταχθεί λάθος, έπρεπε να το δηλώσετε εγκαίρως εσείς που εισηγηθήκατε και υπερψηφίσατε την απόφαση αυτή. 
 Η παράταξη της δημοτικής αρχής εισηγήθηκε άλλη (πιο οργανωμένη και πιο ωφέλιμη) πρόταση, αλλά δυστυχώς απορρίφθηκε κατά την ψηφοφορία. 
  Επίσης ουδεμία απάντηση λάβαμε μέχρι σήμερα από το Υπουργείο Εσωτερικών, μολονότι το αιτηθήκαμε. 

   Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει το δικαίωμα να ζητήσει κάθε διευκρίνιση που του χρειάζεται και εμείς ευχαρίστως να τη χορηγήσουμε (αν δήθεν τους προβληματίζει η διατύπωση), εφόσον έχει την πολιτική βούληση να προχωρήσει προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά δεν έχει πράξει τίποτε μέχρι σήμερα. 

  Συνεπώς για ακόμη μια φορά ψεύδεσθε προς άγραν πολιτικών εντυπώσεων. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
 Εκ του Γραφείου Τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου