Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ: Μειωμένα οικογενειακά επιδόματα για δεύτερη χρονιά...


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ


   ΘΕΜΑ: Μειωμένα οικογενειακά επιδόματα αποδίδει για δεύτερη χρονιά η «προοδευτική κυβέρνηση» 

   Τη Μεγάλη Τρίτη πιστώνονται από τον ΟΓΑ οι λογαριασμοί των δικαιούχων για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων του άρθρου 1 του ν. 4093/2012 και του άρθρου 40 του ν. 4141/2013 του Α’ τριμήνου 2017. 

  Η καταβολή αυτή θα έχει μία σημαντική διαφορά , αφού θα είναι μειωμένη κατά 50% της α’ δόσης , που τελικά υιοθετεί από ότι φαίνεται η κυβέρνηση και αποδεικνύει την οικονομική αναλγησία και την ανύπαρκτη κοινωνική της ευαισθησία προς την πολύπαθη πλέον ελληνική οικογένεια, εντός της χειρότερης φάσης της οικονομικής κρίσης που διανύει. 

  Τα οικογενειακά επιδόματα , επίτευγμα της κυβέρνησης της Ν.Δ , που θεσμοθετήθηκαν ως μέτρο κοινωνικής πολιτικής και ελαχίστου προσφοράς προς τη συμβολή της Ελληνικής Οικογένειας, βασικός πυλώνας ανάπτυξης της κοινωνίας μας για την παράταξή μας. Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί το ίδιο θέμα και να έχουν απομακρυνθεί από τη διακυβέρνηση της χώρας, αφού αποδεικνύεται καθημερινά η επιζήμια παραμονή της και η χειροτέρευση της οικονομικής κατάστασης με τα μέτρα που υιοθετούν και ψηφίζουν αβίαστα. 

Γραφείο Τύπου 
ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου