Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Νέα πτέρυγα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας...

Κατασκευάζεται νέα πτέρυγα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας με προϋπολογισμό 1.461.522,40 €. 


   Στην τελική ευθεία μπαίνουν 7 έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 8.575.805,40 ευρώ που εντάσσονται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και καλύπτονται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

 «Τέτοια είναι τα έργα που «τρέχουμε» για να εντάξουμε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα. Έργα που αφορούν στην δημιουργία νέων υποδομών και στον εκσυγχρονισμό αυτών που διαθέτουμε, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να αλλάξουμε τον μίζερο κανόνα που θέλει κακούς δρόμους, παλιές αίθουσες για τους μαθητές και γενικά μία κακή καθημερινή ζωή στην Στερεά Ελλάδα. Αυτό γίνεται βήμα βήμα και νομίζω ότι το καταφέρνουμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την ένταξη των έργων στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

4 σχόλια:

  1. Ενα εργο για το οποιο δεν βοηθησε ΚΑΘΟΛΟΥ επι της ουσιας ο Δημος Δελφών και το ετρεξαν προσωπικα ο Μπακογιαννης, ο Χαρδαλιας, η Αραβαντινου, οι μελετητες, οι υπαλληλοι της Πολεοδομιας και 2-3 ιδιωτες μηχανικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΒΑΒΑ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ ΤΑ ΕΥΡΑ?ΡΕ ΜΑΣΤΕΤΑΑΑΑΑΑΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Ε ΝΟΥΜΕΡΑΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα εργο που καρπωνεται το 1ο Δημοτικο και παίρνει κοκκαλα το ειδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έργο αυτό είναι καταστροφή για το καλύτερο σχολείο της πόλης το 1ο Δημοτικό.ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ. Στο άνετο σήμερα προαύλιο του σχολείου,θα κατακευαστεί ένα ακόμα τεράστιο κτιριακό συγκρότημα.Αυτό το έργο εξυπηρετεί ΜΟΝΟ την μωροφιλοδοξία κάποιων γνωστών-άγνωστων και αποτελεί εξόφληση προεκλογικών γραμματίων του Δημάρχου Δελφών σε αυτούς που τον έβγαλαν. ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ οι Αμφισσιώτες θα αντιληφθούν το έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος της Πόλης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή