Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Επικρατείας Πέτρος Φορτσάκης θα εκπροσωπεί την ΝΔ Φωκίδας στην Βουλή...



   Τον Βουλευτή Επικρατείας και Αρεοπαγίτη Καθηγητή της Νομικής Πέτρο Φορτσάκη όρισε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ως "βουλευτικό εκπρόσωπο"  της Φωκίδας μια που η μονοεδρική στερείται βουλευτού του κόμματος. 

   Πριν λίγες εβδομάδες ο κ. Φορτσάκης είχε συναντηθεί με τον πρ. Υπουργό Γιάννη Μπούγα καθώς και με την πρ. βουλευτή Φωκίδας Ασπασία Μανδρέκα προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα της περιοχής και να σχεδιάσει το πλάνο του.

    Η πρωτοβουλία αυτή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας λήφθηκε μετά από εισήγηση του κ. Μπούγα εφ όσον δεν υπήρχε εν ενεργεία βουλευτής ώστε να μεταφέρονται τα ζητήματα της Φωκίδας στην Βουλή των Ελλήνων. 

  Ήδη κομματικά όργανα ετοιμάζονται να συναντηθούν με τον κ. Φορτσάκη προκειμένου να του εκθέσουν την κατάσταση των οργανώσεων σε πρώτο πλάνο και δη εν όψει του Συνεδρίου επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ για το οποίο ακούγεται ότι υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες...

8 σχόλια:

  1. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΔΟΥΛΑ..... ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποβάθμιση του τόπου μας σε πολιτικό επίπεδο είναι πλέον πασιφανής!! Μετά τον εντελώς αποτυχημένο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωστοπαναγιώτου, πού διαδέχθηκε την ανύπαρκτη π. Βουλευτή της ΝΔ Μανδρέκα, τώρα θα ... σώσει τη Φωκίδα ο π. Υφυπουργός Μπούγας, πού θυμήθηκε τώρα να εμφανιστεί ξανά (παρά την προ ετών καταψήφισή του και το άοσμο του χαρακτήρα του) γιατί μυρίστηκε εξουσία. Για τον Φορτσάκη δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν θα πατήσει το πόδι του σε μια άγνωστη γι' αυτόν περιοχή και θα κοιτάξει να ετοιμαστεί για τη σταυροδοσία του μάλλον στην Κρήτη! Τέτοιοι όμως είμαστε αυτοί μας αξίζουν. Μιζέρια, ανικανότητα, μετριότητα και μαρασμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις τιποτ αλλο κατα νου? γιατι δεν υπαρχει τιποτα καλύτερο

      Διαγραφή
  3. Μπόυγας δαγκωτό, ο μόνος αξιοπρεπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2004-2009 η καλύτερη εκπροσώπηση της Φωκίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρεοπαγίτης και Καθηγητής της Νομικής, θα συνομιλήσει με τα "τοπικά στελέχη"!Σε ποια γλώσσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με το 4 και 5 σχόλια. Ήταν ο καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή