Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: αποζημίωση εξεταστών οδηγών και ψήφισμα...


 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ 
 Με τις διατάξεις του Ν.4354/15 (νέο μισθολόγιο), του οποίου η εφαρμογή ξεκίνησε από 1/1/2016, διεκόπη η καταβολή της αποζημίωσης των συναδέλφων εξεταστών υποψηφίων οδηγών των Περιφερειών για την παροχή εργασίας πέραν του κανονικού τους ωραρίου. Παρότι στις 10/2/2016 κατατέθηκε τροπολογία που προέβλεπε την λύση του θέματος της αποζημίωσης, αλλά και την καταβολή των δεδουλευμένων των εξεταστών και βοηθών εξεταστών, αυτή τελικά αποσύρθηκε. Βρισκόμαστε ήδη στον τρίτο μήνα διακοπής της καταβολής της αποζημίωσης των συναδέλφων. Πάγια θέση του Συλλόγου μας είναι η αντίθεση σε κάθε μορφή μη αμειβόμενης εργασίας. Για τους λόγους αυτούς και σε εφαρμογή της από 3/7/2016 απόφασης της Ομοσπονδίας μας (ΟΣΥΑΠΕ), καλούμε κι εμείς τους συναδέλφους εξεταστές και βοηθούς εξεταστές υποψηφίων οδηγών της Π.Ε. Φωκίδας, σε απεργία-αποχή από το έργο των εξετάσεων που διενεργείται εκτός ωραρίου, μέχρι της οριστικής επίλυσης του ζητήματος. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

   Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Π.Ε. Φωκίδας καλεί την Κυβέρνηση να μη καταθέσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή. Τους Βουλευτές, όπως και τον Βουλευτή Ν. Φωκίδας κ. Κωστοπαναγιώτου, να το καταψηφίσουν σε περίπτωση που έρθει αυτό προς ψήφιση, διότι:
Α) αποτελειώνει ό,τι έχει μείνει όρθιο από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.
Β) τσακίζει στην κυριολεξία όχι μόνο τους εν ενεργεία ασφαλισμένους, αλλά και τους ήδη συνταξιούχους.
Γ) καταδικάζει στη φτώχεια τις νέες γενιές που σήμερα εργάζονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία με ευέλικτες μορφές απασχόλησης και με πενιχρά μεροκάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου