Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Μιχάλης Ηλιάδης: Ο μύθος της Ευρώπης...


 


     Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι το Ευρωπαϊκό όνειρο, με το οποίο για χρόνια μας κοιμίζει το παραδομένο στην ξένη και ντόπια ολιγαρχία πολιτικό σύστημα, γίνεται μέρα με τη μέρα Ευρωπαϊκός εφιάλτης για την Ελλάδα. 
   Ένας νηφάλιος παρατηρητής του ιστορικού γίγνεσθαι, αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική των Ευρωπαίων, διαχρονικά δεν αλλάζει. Κάποτε αποικιοκράτες, τώρα σύγχρονοι φεουδάρχες, κυνικοί και αλαζόνες, με χαρακτηριστικό την επιβολή μέσω της δύναμης των ΜΜΕ, τα οποία χειραγωγούν και μέσω της οικονομικής τους ισχύος. 

   Εμείς οι Έλληνες, δεν βιώνουμε μόνο τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων που μας επέβαλλαν μέσω του απολύτως ελεγχόμενου πολιτικού μας συστήματος. Έχουμε βιώσει την κατοχή του 40% της Κύπρου από το 1974 την οποία οι Ευρωπαίοι ηγέτες «δικαιολογούν» με νομικίστικα τερτίπια. Πλέον όμως και το τελευταίο φύλλο συκής έπεσε. 

  Αυτοί που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα συζητούν πλέον για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη. Μιας χώρας που η κυβέρνησή της χρησιμοποιεί άρματα μάχης για καταστολή στις πόλεις με Κουρδικό πληθυσμό, σκοτώνοντας αποδεδειγμένα αμάχους. 
 Μιας χώρας που ενισχύει ποικιλοτρόπως τα ανθρωπόμορφα τέρατα του ισλαμικού κράτους και είναι αυτουργός του προσφυγικού ζητήματος. 
 Μιας χώρας που η κυβέρνησή της φιμώνει εφημερίδες και πρακτορεία ειδήσεων και φυλακίζει δημοσιογράφους. 

  Οι «ευαίσθητοι» στα ανθρώπινα δικαιώματα Ευρωπαίοι ηγέτες, εγκλωβίζουν στην καθημαγμένη Πατρίδα μας δεκάδες και σε λίγο εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες τους οποίους οι πολιτικές τους δημιούργησαν, μιας και οι ισχυροί ικανοποίησαν πλέον τις ανάγκες τους για φθηνά εργατικά χέρια. Η πολιτική των Ευρωπαίων πόρρω απέχει από αυτά που οι ίδιοι καθορίζουν σαν αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μεταξύ των αποτελεσμάτων αυτής της Ευρωπαϊκής πολιτικής, είναι και η άνοδος ναζιστικών και εθνικιστικών κομμάτων σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Όλα αυτά είναι σχεδόν κοινώς αποδεκτά από τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

    Όμως ο φόβος, η ανασφάλεια και η αποδοχή της αδυναμίας αντίδρασης που ενσπείρεται στις ψυχές των ανθρώπων από τα ΜΜΕ, καθώς και ο προσανατολισμός του καθενός μας στην ατομική του επιβίωση, συντηρούν το πρόβλημα και δεν απελευθερώνουν την δημιουργική σκέψη και την ελεύθερη βούληση. 
   Όσο στηρίζουμε με την ψήφο μας ή και την αποχή μας από τις εκλογές το άθλιο πολιτικό σύστημα, όσο συνεχίζουμε να προσανατολιζόμαστε προς τη Δύση, δεν πρόκειται να δούμε καλύτερες μέρες

   . Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ σας καλεί να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. 

 Ο Πρόεδρος 
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου