Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: συλλαλητήριο την Τρίτη 8 Μάρτη στην πλατεία Λαού Άμφισσας...

 ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο συλλαλητήριο την Τρίτη 8 Μάρτη 
στις 7μμ στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα 

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ 
    Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Τρίτη 8 Μάρτη στις 7μμ στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από σωματεία, ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και επιτροπές αγώνα ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης. 

   Η μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων, συνταξιούχων,επαγγελματιών, ανέργων, γυναικών στην απεργία της 4ης Φλεβάρη, οδηγεί στη συνέχιση των αγώνων και την κλιμάκωση τους. 
  Η μέχρι σήμερα αναβολή κατάθεσης τους ασφαλιστικού στην Βουλή από την κυβέρνηση είναι μια μικρή κατάκτηση του κινήματος, όμως δεν αναιρεί την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να απαλλάξει το κράτος και τους μεγαλοεργοδότες κοστολογικό «βάρος» της Κοινωνικής Ασφάλισης. Είμαστε όμως και εμείς αποφασισμένοι να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος. 

  Για το σύνολο της Εργατικής Τάξης παραμένει το σύνθημα «η επίθεση στην Κοινωνική Ασφάλιση είναι αιτία πολέμου», την στιγμή μάλιστα που αυτή συνοδεύεται με διαρκή επίθεση στην φορολόγηση των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, στο εισόδημα και εργασιακά , στις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

   Απαντάμε με 48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το αντια-σφαλιστικό έκτρωμα στη Βουλή!
  ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο συλλαλητήριο την Τρίτη 8 Μάρτη στις 7μμ στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου