Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αντιπεριφεριάρχης Κ. Μίχος σύστησε ελεγκτική Επιτροπή για την ποιότητα και την διανομή δωρεάν τροφίμων σε ευπαθείς κατοίκους της Φωκίδας...


 

     Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας στα πλαίσια ενίσχυσης των ευάλωτα κοινωνικά ομάδων, συνεργάζεται με παραγωγικές οργανώσεις και παραλαμβάνονται ποσότητες προϊόντων που πληρούν τις ποιοτικές προδιαγραφές εμπορίας με σκοπό τη δωρεάν διανομή στους ωφελούμενους κατοίκους της περιοχής.

    Ο Δικαιούχος Φορέας Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Φωκίδας δεσμεύεται ότι θα διαθέτει τα προϊόντα που παραλαμβάνει δωρεάν, αποκλειστικά για τις ανάγκες των μελών του και θα δέχεται κάθε κοινοτικό και εθνικό έλεγχο. 

    Η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιείται από συσταθείσα αρμόδια επιτροπή και υπό την εποπτεία της Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, που διενεργεί ελέγχους στα πλαίσια των ισχυουσών αποφάσεων. 

    Τα προϊόντα μετά την παραλαβή τους, διατίθενται στους συμπράττοντες φορείς, Δήμο Δελφών, Δήμο Δωρίδας, Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ για τελική διανομή στους ωφελούμενους.

     Έως σήμερα έχουν ήδη παραδοθεί παιδικές-βρεφικές τροφές και συνεχίζουμε με τη διανομή ποσότητας ακτινιδίων. 
   Οι ωφελούμενοι – πολίτες οφείλουν να ελέγχουν από τα κέντρα διανομής την παραδοτέα ποσότητα. 

1 σχόλιο: