Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 100 χιλιάδων ευρώ από Μανδρέκα & Σταικούρα στο Νοσοκομείο Άμφισσας!!!

Ασπασία Π. Μανδρέκα
  Βουλευτής Φωκίδας

Άμφισσα 23-12-2013
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ 100.000,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ.




Η Βουλευτής Φωκίδας, Ασπασία Μανδρέκα, αφού έλαβε υπόψη της σχετικό αίτημα του Νοσοκομείου Άμφισσας, προέβη σε παρέμβαση της προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, προκειμένου να χορηγηθεί πίστωση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό ώστε να καλυφθεί η προμήθεια του αναγκαίου για το Νοσοκομείου Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού.

            Μετά από αυτό, πράγματι, ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Σταϊκούρας, εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 000 15 000298 και με αριθμ. πρωτ. 2/114270Α απόφασή του με την οποία αναμόρφωσε τον Γενικό Προϋπολογισμό Εξόδων του έτους 2013 με αύξηση των αντίστοιχων κωδικών με σκοπό να καλυφθούν από το τακτικό αποθεματικό του Υπουργείου Οικονομικών οι επείγουσες ανάγκες προμήθειας Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού του Νοσοκομείου Άμφισσας.

            Ειδικότερα, με την ανωτέρω απόφαση διατίθεται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό συνολικά το ποσό των 100.000,00 ευρώ για την προμήθεια από το Νοσοκομείο Άμφισσας: 1. Εμφανιστηρίου Ακτινολογικού, (30.000,00 ευρώ), 2. Κλιβάνου, (25.000,00 ευρώ), 3. Μηχανήματος Μέτρησης Οπτικού Πεδίου, (15.000,00 ευρώ), και 4. Κολωνοσκοπίου, (30.000,00 ευρώ). Γίνεται, δε, μνεία ότι η σειρά με την οποία είναι καταγεγραμμένος ο ανωτέρω Εξοπλισμός απηχεί την προτεραιότητα των αναγκών του Νοσοκομείου μας.


            Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τόσο για την ευαισθησία που επέδειξε όσο και τις σχετικές ενέργειές του.      

6 σχόλια:

  1. Ελλας το μεγαλειο σου.Αυτο το παλιομοδιτικο και παλαιοκομματικο ¨¨κατοπιν ενεργειων μου ¨¨δεν θα σταματησει ποτε σ αυτη τη χωρα; Νεοι πολιτικοι με παλιες αντιληψεις. Αληθεια αν ηταν απαραιτητος αυτος ο εξοπλισμος γιατι δεν καλυφθηκε απο το υπουργειο υγειας ; γιατι δεν καλυφθηκε νωριτερα ; γιατι επρεπε στις 20/12 ημερα παρασκευη και προς το μεσημερι να ανακοινωθει αυτο το ποσο ; θα πρεπει να τιμολογηθει εως το τελος του χρονου ¨η μενει στα ταμεια και για αργοτερα ; μηπως ειναι μποναμας προς τον νεο διοικητη που εχει ανακοινωθει οτι ειναι προσωπικος φιλος του υπογραφωντος υπουργου; Καλες γιορτες και καλοφαγωτα. Κατοπιν ενεργειων καποιων ηρθαν τα χριστουγεννα και ναι αληθεια ειναι θα ερθει και η πρωτοχρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο αποδεικνυει ακριβως οτι χρειαζεται παντα η ενεργεια ενος βουλευτη και των γνωριμιων του για τα αυτονοητα που επρεπε να υπαρχουν εδω και χρονια, οταν η κυβερνηση ειναι λαμογιοειδης, ο πρωθυπ. νεοφιλελευθερος(πως λεμε ...θατσερ),και ο υπουργος υγειας .....ε καλα γι αυτον δε νομιζω να χρειαζεται να πουμε κατι.....ο ανθρωπος δεν ειναι υπουργος, κωμικος ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά!!! Να βλέπετε αυτά πού νομίζετε 'ότι βλέπετε.
    Το 'ότι έρχονται τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι αόρατο.
    Το 'ότι κάποιο από αυτά μπορεί να σώσει κάποιον καί αυτό ανάξιον ορατότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλο θα ειναι ,να βγαινουν οι ανακοινωσεις οταν θα μπορουμε να δουμε τα ¨¨υποψηφια ¨¨ μηχανηματα.Γιατι ως γνωστον θα χρειαστουν επιτροπες προδιαγραφων , καταθεσεις προσφορων, επιτροπες αξιολογησης , πιθανον ενστασεις κ.λ.π στην πορεια τα κονδυλια θα εχουν πεταξει και ουτε γατα ουτε .... Ετσι τα κονδυλια υποτιθετε οτι εχουν διατεθει ,οι ανακοινωσεις εχουν αναρτηθει αλλα μηχανηματα γιοκ τα λεφτα πισω στα ταμεια για το πλεονασμα . Καλη χρονια και παντα τετοια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΑΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΕΙ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ .......ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ ΕΒΡΕΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή