Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ανανεώθηκε: ορίστηκε νέα συνεδρίαση την Τετάρτη! Έδιωξαν 3 μέλη του Γιογάκη και αρνήθηκαν βοήθεια στους αγρότες γιατί δεν είναι μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας...!!!


  Δεν είχε  προηγούμενο η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Φωκίδας χθες βράδυ...

  Απίστευτες σκηνές, σκληρές αντιπαραθέσεις και βαριές εκφράσεις χαρακτήρισαν την μετωπική σύγκρουση που διαδραματίστηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. Δελφών, με τους διερχόμενους της πλατείας Κεχαγιά να παρακολουθούν κατάπληκτοι τις φωνές...
  
  Από την αρχή της συνεδρίασης η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη και στην συνέχεια έγινε εκκρηκτική, όταν ο πρόεδρος Γιώργος Γαζής διέγραψε τρεις Συμβούλους του Νίκου Γιωγάκη με το αιτιολογικό ότι απουσίασαν από 5 συνεδριάσεις του ΕΒΕ. 
  Αν και ο Επιμελητηριακός νόμος το προβλέπει, εν τούτοις η  χωρίς πρεοειδοποίηση αποστολή των ονομάτων στο υπουργείο και ο ξαφνικός  αποκλεισμός δεν έχει  προηγούμενο στο Επιμελητήριο της Φωκίδας.

 Έξαλλος ο κ. Γιογάκης κατηγόρησε ευθέως τον κ. Γαζή ότι έχει χάσει την πλειοψηφία του Συμβουλίου και θέλοντας να περάσει θέματα που δεν περνάνε καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές, ενώ τόσο ο κ. Μέγκος όσο και ο κ. Δρόλαπας καταδίκασαν με τον πλέον έκδηλο τρόπο το διάβημα του προέδρου . 
 Ο οποίος έχοντας με αυτό τον τρόπο εξασφαλίσει την πλειοψηφία, διέγραψε από το  Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ  τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας ΓιώργοΤσατσαρώνη, τον πρώην αντιδήμαρχο Ιτέας Νίκο Σαρανταένα και τον εκ Δωρίδας εκλεγέντα κ. Φάκο.

 Στην συνέχεια και έχοντας εξασφαλίσει την πολυπόθητη πλειοψηφική άνεση, οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Αυγερινός εισηγήθηκαν το θέμα της φωτιάς στον Παραδοσιακό Ελαιώνα. 
 Η εισήγηση ήταν να εκπονηθεί με απ' ευθείας ανάθεση μελέτη καταμέτρησης των καμένων δένδρων! προϋπολογισμού 2.000 χιλιάδων ευρώ. 
 Ο κ. Δρόλαπας ο οποίος εκπροσωπούσε και την Συντονιστική Επιτροπή Ελαιοκτηματιών τόνισε με σαφήνεια ότι η καταμέτρηση έχει γίνει από τους αρμόδιους και  τα ίδια  στοιχεία πρόκειται να δοθούν στον μελετητή από τις ίδιες υπηρεσίες. Ζήτησε δε, αντί να ανατεθούν τα χρήματα χωρίς λόγο,όπως είπε,  να δοθούν στους αγρότες για τους δικαστικούς αγώνες που έχουν ξεκινήσει για την φωτιά και την καταστροφή του Δελφικού Τοπίου. 

 Σε αυτό το σημείο, ο κ. Αυγερινός  είπε το περίφημο:  οι Αγρότες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ!!!  Μάλιστα συμφωνούντων του κ. Γαζή και του κ. Παναγιωτόπουλου υποστήριξαν ότι η επιτροπή αγροτών δεν ήρθε στο Επιμελητήριο να κάνει  αίτηση, να την δεχθούν και να μιλήσουν  γι αυτά!!!...

   ( Κι εμείς που νομίζαμε ότι οι εισηγητές συμμετείχαν -όπως έγραψαν οι ίδιοι σε προηγούμενο θέμα μας- στην πρώτη συγκέντρωση των αγροτών στο Σερνικάκι και σχεδίαζαν την βοήθεια...).

 Ο κ. Δρόλαπας  κατήγγειλε άμεσα την άρνηση για βοήθεια στους πυρόπληκτους αγρότες, ενώ τόνισε  επανειλημμένα   ότι η οικονομία της Φωκίδας στηρίζεται στον αγρότικό κόσμο κατά κύριο λόγο...

 Παρά την τρομερή ένταση, η πλειοψηφική -μέχρι να ολοκληρωθούν οι χρονοβόρες διαδικασίες αντικατάστασης  των μελών- παράταξη υποστήριξε την ανάθεση της μελέτης των 25οο χιλιάδων ευρώ για να ξαναμετρηθούν τα καμένα των αγροτών, που δεν είναι μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας...

* Ενημερωθήκαμε ότι η εισήγηση απερρίφθη με 4 υπέρ -και  7 κατά (εκτός των ανωτέρω και ο κ Δημητρίου συμφώνησε) ενώ κατατέθηκαν προτάσεις από τον κ. Μέγκο, αλλά αντιμετωπίστηκαν με το σκεπτικό ότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ...

 Αναλυτικώτερα, το θέμα της διαγραφής των τριών μελών απεδείχθη παράνομο και επανέρχεται σε συνεδρίαση την ερχόμενη Τετάρτη. 

 Οι λόγοι είναι ότι για να συζητηθεί σαν έκτακτο και εκτός ημερησίας διατάξεως θέμα, έπρεπε να ψηφιστεί και από τα 21 μέλη του διοικητικού Συμβουλίου, πράγμα που δεν έγινε. 

Ούτως ή άλλως όμως ακόμη και αν  συζητείτο σαν τακτικό θέμα έπρεπε η διαπιστωτική πράξη να επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο εφ όσον ενημερωθούν εγγράφως, κληθούν σε απολογία και  απολογηθούν γραπτώς. 

Επίσης, η αιτιολογία της πρόθεσης του προέδρου μάλλον δεν θα πρέπει να είναι: τσαντίστηκα γιατί εξ αιτίας της απουσίας σας έχασα το θέατρο στην Αθήνα! ...

Σχετικά με το θέμα του ελιαώνα, η αντιπρόταση Μέγκου στην εισήγηση ήταν:
 1. να βγάλει ψήφισμα σαν ΕΒΕ ο φορέας
2. να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ενεργοποιώντας όλα τα μέλη και προσφέροντας στήριξη στο δικαστήριο, καθώς και για ό,τι ζητηθεί και με κάθε μέσο που διαθέτει 

Ακολούθησε  ερώτηση: - για να κάνεις αντιπρόταση έχεις εισήγηση; στο άκουσμα της οποίας ο κ. Μέγκος δεν άντεξε και αποχώρησε πρώτος από την αίθουσα!
 Στην συνέχεια  λύθηκε η συνεδρίαση λόγω μη απαρτίας...

ΦΕΥ! ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

16 σχόλια:

  1. Άντε καλά.... Ευτυχώς που ήρθε ο Σύριζα και μπήκαν κάποια πράγματα σε μια σειρά,... γιατί αν περιμένουμε από τους ...ντόπιους της συγκυβέρνησης,..."χαιρετίσματα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτρέψτε μου μία διόρθωση.
    Η απ΄ ευθείας ανάθεση της μελέτης των 2.500 ευρώ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ απο το Δ.Σ., γιατί, υπέρ της πρότασης αυτής ψήφισαν μόνο οι κ. Γαζής Αυγερινός, Παναγιωτόπουλος και Δημητρίου.
    ΟΤΑΝ τέθηκε προς ψήφιση η δεύτερη πρόταση, για να δοθούν τα χρήματα αυτά προς ενίσχυση των δικαστικών αγώνων των αγροτών οι ανωτέρω διέκοψαν τη συνεδρίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ;ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΡΟΛΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΕΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΑΧΡΙΟΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΚΥΡΙΕ ΓΑΖΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΓΕΩΠΟΝΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ,κ.α ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γνωστός - άγνωστος αυτού του σχολίου, που μιλάει για παιχνίδια του Δρόλαπα, άς ρωτήσει τους αγρότες πόσα έχει πετύχει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ σε λίγο χρόνο.
      ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ το γεγονός, ότι, επανέφερε στις πραγματικές του διαστάσεις το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι αγρότες ως σήμερα, το οποίο, οι αιρετοί (!) του τόπου μας και κύριοι υπεύθυνοι της καταστροφής, έκαναν και κάνουν τα πάντα , μαζί με τα φερέφωνά τους , να συγκαλύψουν, επειδή θεωρούν ότι έτσι θα συγκαλύψουν και τις ευθύνες τους.
      Καλώ τον υβριστή μου αυτόν και όσους άλλους βρίσκονται στην ίδια θέση, να σταματήσουν να υπερασπίζονται αυτούς που βούλιαξαν το τόπο μας , να παύσουν να είναι τα όργανα και τα παπαγαλάκια τους και να πάρουν τη θέση που πρέπει να έχουμε όλοι ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Οι Γαζής - Αυγερινός και Παναγιωτόπουλος , που δεν τόλμησαν , ως η τρόϊκα του επιμελητηρίου , να δηλώσουν συμπαράσταση στους ελαιοκτηματίες για να μη τους τραβήξει το αυτί η Γαζή και ο Φουσέκης,
      Θα κάνουν τόσα πολλά για τους αγρότες που δεν είναι μέλη του επιμελητηρίου ; όπως είπαν;
      Εδώ δεν έχουν κάνει τίποτα για τα μέλη του επιμελητηρίου, τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, θα κάνουν για τους αγρότες ;
      Ποιός έχασε τη ντροπή για να τη βρούν αυτοί......

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
    1. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ . ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ?
    2. ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ?
    3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΟΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΚΟΥΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?
    4.Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ? ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ?
    5. ΚΥΡΙΕ ΓΑΖΗ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΗΛΩΝΕΤΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ?
    6. ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?
    7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ? ΕΑΝ ΟΧΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δυνατον το ΕΒΕ ΦΩΚΙΔΑΣ να βγει πάνω από το ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει φωτιά να τους κάψει όλους αυτούς που ευαγγελίζονται το τιπότα και το απόλυτο μηδέν για τον τόπο μας και αρκούνται σε δηλώσεις τύπου καταδίκης της φωτίας και μένουν μέχρι εκεί. Γιατί το να κάνεις έργο θέλει τρέξιμο χάσιμο χρόνου από την προσωπική σου ζωη και σύγκρουση με συμφέροντα ενώ για να κατηγορείς από την μια τους φορείς για αδιαφορια και μόλις κάποιος προτίνει κατί, να λες οτι αυτό θα το κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τις οποίες θέλεις την ίδια ώρα να καταδικάσεις για αδιαφορία μόνο μερικοί έχουν την ικανότητα αυτή και βρίσκονται πολλοί στο συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΓΟΝ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόση χολή και επίθεση στο Δρόλαπα και τέτοια αναφορά στη ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΤΗΤΑ της επιτροπής θυμίζει πεθερογαμπρούς από το παρελθόν. Βρε μπας και έχει δοθεί εντολή να γίνει σύλλογος για να τα κουκουλώσουν μια χαρά? Ένα πουλάκι ρωτάει υπάρχει μέλος της επιτροπής που μεσολάβησε να συναντηθούν οι αγρότες με την υπαίτια αιρετή αν και οι ίδιοι φώναζαν καμία σχέση με τους αιρετούς? μήπως αυτό το μέλος έχει καμιά σχέση και με το επιμελητήριο, κανένα συγγενή του εκεί μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Αυγερινός του Επιμελητηρίου είναι γαμβρός του κ. Ράμμου της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών.
    Δεν έχω ούτε κατ΄ελάχιστο πρόθεση να δημιουργήσω ενδοοικογενειακό θέμα στους ανθρώπους αυτούς.
    Επειδή όμως, όσοι κατέχουν δημόσιες θέσεις ή αξιώματα πρέπει να απαντούν όταν τους γίνεται καλόπιστη δημόσια κριτική,
    Επειδή μέλη πολλών οικογενειών είναι σκόπιμα διασκορπισμένοι σε διάφορα πόστα , ή κόμματα, άν και εκφράζουν αντίθετες απόψεις μεταξύ τους,
    μπορεί ή ο γαμβρός ή ο πεθερός να εξηγήσει δημόσια,
    πώς ο ένας θέλει(;) να...σώσει τους αγρότες
    και ο άλλος προσβάλει το τίμιο αγώνα τους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ? ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΛΑΒΕΙ" ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ.........ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 'ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ'[παρακαλω να μας εξηγηση ο επιμενων για την εμμονη του με την διευκρινηση]ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΛΑΠΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΛΑΒΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ Η ΜΗΠΩΣ ΤΙ 'ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ';ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.ΔΡΟΛΑΠΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ώνυμε 5/9 ωρα 12:07 μμ :

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ να πέσουν στη μέση οι εκμεταλλευτές γεωπόνοι , οικονομολόγοι και λοιποί ...λάτρεις - τρωκτικά του ελαιώνα...!!!
    ...με μελέτες βάσει....των γνώσεών τους και επιδιώξεών τους, τι χρήμα υπολογίζουν να σαβουρώσουν οι επιτήδειοι, με τον ελαιώνα σε οικόπεδα με μιά δεκάρα...στου μαστροτζαβάρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ

      Διαγραφή
  13. ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ , ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΚΤΗΜΑΤΙΩΝ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή