Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ιφιγένεια εν Δελφοίς η Ιτέα!!! Νομιμοποιούν την αναθεώρηση του Δελφικού Τοπίου μέσω του χωροταξικού… Παραδίδουν την Φωκίδα στον κόκκινο βωμό…




   " Όταν ο σημερινός δήμαρχος Δελφών ήταν δήμαρχος Άμφισσας,  είχε δεσμευτεί να κάνει προσφυγή κατά της μεταλλειοκτησίας που επιβλήθηκε στην περιοχή της Άμφισσας.
 Μετά που έγινε Νομάρχης, αναμενόταν τα συνεχίσει την μήνυση για τα μεταλλεία…". 
 Τώρα που από Νομάρχης ξαναγύρισε στον δήμο Δελφών, μέσω του χωροταξικού και της επιδιωκόμενης αναθεώρησης του Δελφικού Τοπίου έφτασε η ώρα να λύσει το ζήτημα μια και καλή!!!

 Προφανώς αυτό επιδιώκει η δημοτική αρχή: το μια και καλή!

Η πρόταση του δήμου για τον χωροταξικό σχεδιασμό,  για το Δελφικό τοπίο και τις Ζώνες οικιστικού Ελέγχου, που θα ψηφιστεί στο Δημοτικό συμβούλιο και η οποία με την «έξυπνη» βοήθεια,  υποστηρίζεται και από δημόσια διαβούλευση…είναι ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη σε  ό,τι αφορά τους Δελφούς και την Ιτέα, κυρίως…

 Μία πρόταση η οποία παρά τον «γνωμοδοτικό της χαρακτήρα» θα είναι η ΜΟΝΗ που θα ψηφιστεί στα πλαίσια του γενικού σχεδιασμού, στον οποίο είχε αποτελεσματικά μετάσχει επί Νομαρχίας του ο νυν δήμαρχός μας…

 Οι επί μέρους στοχεύσεις, καθορισμοί και διαβήματα καταγράφονται με την σιγουριά της άνετης επικράτησης… μεταλλευτικές ζώνες, βιομηχανικές ζώνες, νεκροταφεία στην είσοδο της Ιτέας και κόκκινα …θέρετρα!!

Αυτό είναι το όραμα που εξασφάλισαν για τα παιδιά μας.


Στον κόκκινο δρόμο με τις… ιτιές, να   βαδίζει η περιοχή…

Το παιχνίδι το κέρδισαν!

  Το μόνο που απομένει είναι να εκτιμήσουμε την υστεροφημία των παικτών…


1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν δύο γλώσσες για να επικοινωνούν οι άνθρωποι.Η πρώτη είναι η αληθινή όπου υπάρχει πλήρης ταύτιση λόγων και έργων, και πολλές φορές, είναι πικρή γιατί η αλήθεια είναι τέτοια.
    Η άλλη είναι η γλώσσα η σκοτεινή όπου άλλα λέμε,άλλα εννοούμε,και άλλα πράτουμε με τελικό σκοπό να αποφύγουμε την πραγματικότητα.
    Τελικά για την υγεία μας εκείνο πού είναι το ζητούμενο είναι οι αποφασίζοντες να μάς πούν με δυό λογια τι θα γίνει.
    Στίς δύσκολές μέρες πού ζούμε οι πράξεις μετράνε,τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή