Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ισχύει η δέσμευσή σας για το Κέντρο Υγείας κ. Μανδρέκα;;;



Μετά την ανακοίνωση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Άμφισσας κ. Δήμητρας Καραγεώργου η οποία καταδεικνύει την πρόθεση να προχωρήσει και να προωθηθεί  το ζήτημα του Κέντρου Υγείας Ιτέας μόνο στα πλαίσια της υπηρεσιακής διαδικασίας είναι παραπάνω από σαφές ότι το μπαλάκι περνά στα χέρια της βουλευτού Φωκίδας κ. Α. Μανδρέκα.

Η κ. Μανδρέκα δεσμεύτηκε ότι θα ανακληθεί άμεσα η απόφαση για την μετακίνηση του βασικού παθολόγου του Κ. Υ. Ιτέας στο Λιδορίκι, δέσμευση η οποία δεν υλοποιείται σε κανένα επίπεδο μετά κυρίως την αποκαλυπτική ανακοίνωση των προθέσεων της διοίκησης του Νοσοκομείου Άμφισσας.
Μετά από αυτά ερωτάται η βουλευτής εάν ισχύει η δημόσια δέσμευσή της.

6 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν, πριν αρχίσει να στάζει η γλώσσα μας φαρμάκι κυρία Πέννυ μας, να βουτάμε τη γλώσσα μας και την πένα μας στο μυαλό και να μη γινόμαστε ηθελημένα ή αθέλητα υποχείρια και φερέφωνα του καθενός που θέλει να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν δύο γλώσσες για να επικοινωνούν οι άνθρωποι. Η πρώτη και καλύτερη η αληθινή, όπου υπάρχει πλήρης ταύτιση λόγων και έργων, και για αυτό τον λόγο είναι πολλές φορές πικρή,και η άλλη η σκοτινή όπου άλλα λέμε, άλλα εννοούμε, και άλλα πράτουμε.Τώρα επι του προκειμένου οι λαμβάνοντες τις αποφάσεις για την υγεία μας, καλούνται να μάς πούν με δυό λόγια τι θα γίνει. Όλα τα άλλα είναι λόγια και μόνο λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν δύο γλώσσες για να επικοινωνούν οι άνθρωποι. Η πρώτη και καλύτερη η αληθινή, όπου υπάρχει πλήρης ταύτιση λόγων και έργων, και για αυτό τον λόγο είναι πολλές φορές πικρή,και η άλλη η σκοτεινή όπου άλλα λέμε, άλλα εννοούμε, και άλλα πράτουμε.Τώρα επι του προκειμένου οι λαμβάνοντες τις αποφάσεις για την υγεία μας, καλούνται να μάς πούν με δυό λόγια τι θα γίνει. Όλα τα άλλα είναι λόγια και μόνο λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να προτωκάνει και αυτή η κα βουλευτής, μία είναι! Έσωσε το Γηροκομείο, έσωσε το ΤΕΙ... τι άλλο να κάνει πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η βουλευτής κάνει ότι μπορεί και περνάει από το χέρι της. Κοιτάτε σε λάθος ορίζοντα. Τα προβλήματα ξεκινούν και τελειωμό δεν έχουν από το νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να παει απιτι της ίσωσ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή