Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΑΠΟΨΕ!!! δημόσιο Συμβούλιο στην Ιτέα για το ΑΤ Ιτέας! Η ηρωϊκή παρέμβαση της Αντιδημάρχου και οι απειλές από τον αστυνομικό υποδ/ντή Φωκίδας...!


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

     Τους κατοίκους της Ιτέας καλεί στην αποψινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας Τετάρτη 31 /05/2017 και ώρα 19:00 στο Κυριακοπούλειο η Αντιδήμαρχος κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη, για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τα όσα διεμείφθησαν για την κατανομή της δύναμης των μονάδων που καταργήθηκαν ή υποβαθμίστηκαν με το ΠΔ 7/9-2-2017. 

    Η κ. Πιλάλα καταγγέλλει τον Αστυνομικό Διευθυντή για αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς δεν δέχτηκε να τη δει ούτε για ένα λεπτό την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η σύσκεψη. 

   Τονίζει δε ότι αιφνιδιάστηκε όταν αργά το βράδυ της Τρίτης πληροφορήθηκε ότι το πρωί θα λάβει χώρα μια τέτοια σύσκεψη, χωρίς να έχουν ενημερωθεί από κανέναν, ενώ αντιθέτως υπήρξαν πολιτικές διαβεβαιώσεις, τόσο από το υπουργείο, όσο και από το βουλευτή ότι δε θα πειραχθεί η δύναμη της Ιτέας. 

   «Κρινόταν το 1/3 της συνολικής δύναμης στην Ιτέα και ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν δέχτηκε ούτε καν να με ακούσει για ένα λεπτό σε ένα κρεσέντο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, ενώ ο υποδιευθυντής κ. Σταματέλος με απείλησε με συκοφαντική δυσφήμιση.
   Οι συμπολίτες μας πρέπει να έρθουν απόψε στο Τοπικό Συμβούλιο και να υποστηρίξουν την περιοχή μας και την ασφάλειά μας.

  Την ώρα που ο δήμος Δελφών και οι συναρμόδιοι φορείς καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, το να γίνονται τέτοιες ενέργειες, μόνο ως υπονόμευση μπορεί να εκληφθεί». 


  Η Αντιδήμαρχος Δελφών 
Δημοτική Ενότητα Ιτέας 
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

1 σχόλιο:

  1. Βλέπω την ανακοίνωση του Δήμου για την εκδήλωση μνήμης στους αντάρτες που σκοτώθηκαν σε ενέδρα των Γερμανών στην Αγ. Τριάδα Καλοσκοπής. Πουθενά, ούτε στο σύντομο ιστορικό του γεγονότος, δεν αναφέρεται ότι ήταν αντάρτες του ΕΛΑΣ. Δεν ήταν "εξωγήινοι" κύριοι υπεύθυνοι, ΕΛΑΣίτες ήταν, του ΙΙ/36 τάγματος της 13η Μεραρχίας του ΕΛΑΣ! Για ποιον λόγο το κρύβετε; Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή