Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Παλαιμάχων του Φωκικού για τον εκλιπόντα "Γενικό Αρχηγό " τους Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο...

«ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ»                                                              Άμφισσα 24 Μαΐου 2017 Θόαντος Αρ.7 
 331 00 ΑΜΦΙΣΣΑ 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





  Ο Σύλλογος μας  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του αποθανόντος  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  Α.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.


   Ο εκλιπών συμμετείχε, ενεργά και πρωταγωνιστικά , σε όλες τις εκφράσεις και εκφάνσεις  της  Άμφισσας και της Φωκίδας γενικότερα.


   Άριστος οικογενειάρχης, άψογος υπάλληλος-Δ/ντής του ΙΚΑ ,σπουδαίος μουσικός, έντιμος και πετυχημένος αυτοδιοικητικός –Αντιδήμαρχος ,ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος πολλών  πολιτιστικών και κοινωνικών σωματείων, δυναμικός συνδικαλιστής.

   Στο ποδόσφαιρο ,ειδικά , υπήρξε  ο στυλοβάτης του  ΦΩΚΙΚΟΥ  και το «σημείο αναφοράς» του  σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στην (τότε)  ΕΠΣ   Φθιώτιδο-Φωκίδας .

   Την περίοδο μάλιστα της «χρυσής» Προεδρίας  Ηλία Τζαμτζή ήταν ο  βασικός συντελεστής (Γενικός Αρχηγός) της  ανοδικής και ιστορικής  του πορείας.



   Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη!

Θ α σε θυμόμαστε για  πάντα, για αυτά που μας προσέφερες, για το δυναμισμό σου, για το ήθος σου, για το χαρακτήρα  σου .

   Ιδιαίτερα θα σε μνημονεύουμε , όσοι «ανδρωθήκαμε» και γαλουχηθήκαμε   μαζί σου , στη μεγάλη και  όμορφη  οικογένεια του  ΦΩΚΙΚΟΥ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα ,της αγαπημένης σου Άμφισσας , που θα σε σκεπάσει.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η  ΜΝΗΜΗ.





Για το Δ.Σ.





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ







                  ΣΑΒΒΑΣ  ΓΙΑΝΝΟΣΠΥΡΟΣ                             ΜΑΚΗΣ  ΒΑΚΛΑΙΔΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου