Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ: Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι...

Ανακοίνωση 


 

 Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 

 

 Με μαζική παρουσία των εργαζομένων και ζωντανή, ουσιαστική συζήτηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/7/2024 η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας. Εκτιμώντας θετικά την σύσκεψη - συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/7/24, ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εργαζομένων και με την παρουσία τους είχαν την δική τους συμβολή στην επιτυχία της.


 

Όπως προέκυψε και από το περιεχόμενο της σύσκεψης, συνεχίζουμε με επιχειρήματα και σοβαρότητα καλώντας την Κυβέρνηση να διασφαλίσει την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ και την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας. Παράλληλα είμαστε σε ετοιμότητα να υπερασπιστούμε σα μια γροθιά οποιαδήποτε εξέλιξη είναι σε αντίθετη κατεύθυνση, μας εκτοπίζει από τον τόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ερημώνει τον τόπο μας.

 

Συνεχίζοντας να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, αποφασίστηκαν πολύμορφες δράσεις για το επόμενο διάστημα, όπως:

 

Επιδίωξη συναντήσεων με τους αρμόδιους από την Κυβέρνηση, αλλά και με τον ανακηρυγμένο από την ίδια προτιμητέο νέο ιδιοκτήτη της ΛΑΡΚΟ.

 

Μεγαλύτερη ακόμη προετοιμασία του Σωματείου στην νέα φάση, μέσα από αποφάσεις που θα παρθούν στην ετήσια απολογιστική, αλλά και ειδική καταστατική γενική συνέλευση, που όπως αποφασίστηκε θα πραγματοποιήσουμε την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στις 10:00πμ και 11:30πμ αντίστοιχα, στον κινηματογράφο Ίλιον του οικισμού ΛΑΡΚΟ.

 

Πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Σωματείου που αναδεικνύουν την τεράστια και ανεκτίμητη προσφορά της αλληλεγγύης.

 

Ως αρχή ανακοινώνουμε και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο φίλων Γιάννη Σκαρίμπα όπου στα πλαίσια της αλληλεγγύης για ακόμη μία φορά θα προσφέρει δωρεάν θεατρικές παραστάσεις (θεάτρου σκιών):

   Στο ανοιχτό θέατρο Πλατείας Μαυροβουνιώτη (5χ5) στο Μαρτίνο την Παρασκευή 12/7/2024 στις 09:00 μμ θα δοθεί η παράσταση «ο Καραγκιόζης γραμματικός». Η είσοδος είναι δωρεάν για μικρούς και μεγάλους καθώς επίσης στον χώρο θα προσφερθεί και δωρεάν μενού.

   Την Παρασκευή 19/7/2024 ανάλογη παράσταση θα δοθεί στην Λάρυμνα, το περιεχόμενο, η ώρα και ο τόπος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

   Επίσης στον προσανατολισμό είναι και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως θεατρική παράσταση κ.α.

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Με ενότητα και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε τον αγώνα για την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ, την διασφάλιση της εργασίας σε αυτή, να μην ερημώσει ο τόπος μας.

 

Σας καλούμε να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες του σωματείου μας ως διοργανωτές, να καλέσετε φίλους και συγχωριανούς και όλα τα παιδιά, να συμμετέχουν.

 

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να συζητήσει τις τρέχουσες εξελίξεις.

 

Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου