Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αποστολή αλληλεγγύης συνδικάτων της Αττικής στους πλημμυροπαθείς...

 

 

Παραδόθηκαν σε πλημμυροπαθείς των χωριών των Τρικάλων Λόγγος, Αγία Κυριακή και Καλύβια το Σάββατο 16/9 τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν από τους εργαζομένους στην Περιφέρεια και σε Δήμους της Αττικής.

Στα τρία χωριά, οι συνδικαλιστές συναντήθηκαν με τις Συντονιστικές Επιτροπές που έχουν συγκροτήσει οι κάτοικοι τους, αφού σε όλα σχεδόν τα χωριά οι πλημμυροπαθείς οργανώνονται, συντονίζουν την διανομή των ειδών που συγκεντρώνονται και βέβαια διεκδικούν την αποκατάσταση των ζημιών.

Την Κυριακή επίσης πήγε σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλίας (σε χωριά της Καρδίτσας Παλαμά, Καλύβια, Μαραθέα, Μεταμόρφωση, Κοσκινά, Βλοχό κ.α, σε χωριά της Μαγνησίας κ.λπ.) νέα αποστολή από συνδικάτα της Αττικής, που εκτός από την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, βοήθησε τους πληγέντες να καθαρίσουν τα σπίτια τους από τις λάσπες, να αποκαταστήσουν όσο είναι δυνατό τις ζημιές κ.ά.

Στην αποστολή, που ξεπέρασε τα 250 άτομα και ξεκίνησε τα χαράματα από την Αθήνα συμμετείχαν και 20 γιατροί.

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 «Οι εξελίξεις δείχνουν ότι το σημαντικότερο μάθημα της ζωής μας είναι το πως και εάν μαθαίνουμε να μένουμε όρθιοι και να παλεύουμε με πείσμα, με αξιοπρέπεια, πιστοί σε ιδανικά και αξίες σε όλες τις μικρές και μεγάλες αντάρες της ζωής»

  Με αυτά τα λόγια η Πρόεδρος του Συλλόγου υποδέχτηκε και συγχάρηκε τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέρασαν φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και όλους γενικά που πέρασαν από τη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων. 

 Σε μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά με κέφι, χαμόγελα, νιάτα και ζωντάνια, με τις υπέροχες μελωδίες του μουσικού σχήματος του Συλλόγου μας βραβεύσαμε και φέτος τα παιδιά μας, όλα μαζί και ένα – ένα χωριστά και τους προτρέψαμε «να μην κάνουν έκπτωση στα θέλω τους και στα όνειρα τους» και να συνεχίσουν να δίνουν τις μάχες της ζωής τους βάζοντας ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών τους.

  Στον «πάπυρο επιβράβευσης», που τους δώσαμε γράφουμε: «Να αγαπήσετε τη σχολή σας, να κερδίσετε τη γνώση, να συμβάλετε μέσα από τη επιστήμη σας στην προκοπή του τόπου μας, στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας όπου κάθε νέος-νέα θα εργάζεται στο αντικείμενο του, θα προσφέρει τις γνώσεις του για το καλό του λαού. 

 Ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης γίνεται πιο όμορφος όταν συνδυάζεται με τον καθημερινό αγώνα για τη μόρφωση και τους όρους σπουδών και δουλειάς που μας αξίζουν.»

  Για το Δ.Σ. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ                                        ΠΑΓΑΝΕΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου