Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Απάντηση Δρόσου Παρασκευά στον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας για τον Κόμβο Μαραθιά: θα καταλάβουμε πως το έργο τελείωσε, όταν θα φωτογραφήθητε, αν είστε ακόμη αντιπεριφερειάρχης...

Από: Δρόσος Παρασκευάς 

Προς: Α/ρχη Φωκίδος κον Γ. Δελμούζο 

 


ΘΕΜΑ:Απάντηση στον Α/ρχη Φωκίδας για το έργο: «Κατασκευή κόμβου Μαραθιά Φωκίδας».

 

 Σας πήρε σχεδόν έξι (6) μήνες να απαντήσετε με το γνωστό σας ύφος, σε μένα και όχι στους κατοίκους του Μαραθιά ως οφείλατε και αυτό διότι δεχτήκατε και πολύ ορθά την επίπληξη του Προεδρείου της Περιφέρειας Στερεά Ελλάδας, κάτι που δεν τιμά τον θεσμικό σας ρόλο. Επίσης από την απάντηση σας κατάλαβα πως δεν έχετε ασχοληθεί με τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, διότι θα γνωρίζατε πως είμαι ο πρώτος που έθεσα ερωτήματα και για άλλες πόλεις της Φωκίδας χωρίς κόμβους (Ιτέα, Δεσφίνα κ.α.) τα οποία έγιναν ερωτήσεις στην Βουλή.

    Στην απάντηση σας αναφέρετε πως “υπάρχουν  3 προσβάσεις για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από και προς τον οικισμό.”Κλείνετε με την φράση: “η υφιστάμενη ανισόπεδη διάβαση που από την άρχή κατασκευής του οδικού δικτύου ήταν χωματόδρομος σε καλή κατάσταση.” Και “ΘΑ προβεί στην ασφαλτόστρωση του εν λόγω σημείου στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΙΤΕΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΦΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ» όταν οι καιρικές συνθήκες το επιστρέψουν. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία μας προέβει σε μελέτη και συμπεριέλαβε την τοποθέτηση πυλώνων φωτισμού του κόμβου Μαραθιά στην υπό έγκριση μελέτη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ 48 & ΙΤΕΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΔΟΥΣ 8 & 13» .”

Με την απάντηση σας παραδέχεστε το τεράστιο πρόβλημα της περιοχής, το οποίο όπως μας λέτε, θα λυθεί όταν θα βγει ο Ήλιος και στη Φωκίδα διότι μέχρι τώρα οι καιρικές συνθήκες δεν σας το επέτρεψαν.

Η φωτογραφία που επισυνάπτω, δεν είναι από την μαρτυρική Μαριούπολη αλλά, μία από τις τρεις προσβάσεις για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από και προς τον οικισμό κατά δήλωσης σας.

Τέλος, θα καταλάβουμε πως το έργο τελείωσε, όταν θα φωτογραφήθητε στην περιοχή, αν φυσικά είστε ακόμη αντιπεριφερειάρχης. 

 

Δρόσος Παρασκευάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου