Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Αποκάλυψη ΣΟΚ στην κινητοποίηση των υγεινομικών του Νοσοκομείου Άμφισσας: το "σχέδιο" είναι στυγνός εκβιασμός, εμπλοκή ιδιωτών, κλείσιμο!... απειλούμαι ποινικά και χρηματικά για τις αναστολές, δήλωσε ο Διοικητής!!...

                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Το σωματείο εργαζομένων ΓΝ Άμφισσας κ ΚΥ μετά την κινητοποίηση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για την πανδημία covid-19, επισκέφθηκε την διοίκηση του ΓΝ Άμφισσας μαζί με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και της ΕΛΜΕ, περιφερειακούς συμβούλους, αλλά και την εκπρόσωπο του κόμματος της Ελληνικής Λύσης.

Από την συζήτηση  που είχαμε,  είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε,  ότι κανένα σχέδιο αντικατάστασης των μη εμβολιασμένων συναδέλφων υπάρχει!!!
Δια στόματος διοικητή υπήρξε παραδοχή για διευρεύνηση  όπως είπε, σχετικά με την εμπλοκή ιδιωτών ώς λύση στο πρόβλημα λειτουργίας κάποιων τμημάτων!!
Μίλησε για συγχωνεύσεις τμημάτων για να δουλέψουν τα κατά προτεραιότητα τμήματα, επείγοντα, ΜΤΝ, κλινική covid, και εμβολιαστικό και παραδέχθηκε ότι οι διοικητές ενώ έχουν δώσει στοιχεία για την δυσκολία της λειτουργίας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων σε περίπτωση αναστολής, εντούτοις καλούνται να εφαρμόσουν το νόμο της αναστολής υπό την απειλή να υπάρξουν νομικές κυρώσεις αλλά και μεγάλο οικονομικό πρόστιμο σε όσους δεν υπακούσουν.
Είναι καλά δεμένο όπως διαφαίνεται το σχέδιο του εκβιασμού!!!
Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι 31/08/2021 όλοι οι υπάλληλοι θα έχουν εμβολιασθεί και δεν θα χρειαστεί να παρθεί το μέτρο!!
Εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται τον ψυχολογικό εκβιασμό που γίνεται από την κυβέρνηση σε 20.000 ήρωες και σε περίπου 50 ήρωες συναδέλφους του ΓΝ Άμφισσας κ ΚΥ, που έβαλαν πλάτη για να στηρίξουν το δικό μας πολύπαθο νοσοκομείο, που ήδη λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας!!
Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις προκύπτουν από την πολιτεία προς τους πολίτες και κυρίως στους υγειονομικούς, που θα έπρεπε να είναι στα βαρέα και ανθυγιεινά από γενέσεως του επαγγέλματος τους!!
Αντί αυτού υπάρχει κατηγοριοποίηση των υγειονομικών σε εμβολιασμένους και μή με σαφή χαρακτήρα διχασμού μεταξύ τους και καταπατώντας συνταγματικές ελευθερίες,όπως της αυτοδιάθεσης και της συμμετοχής του καθενός σε μια ιατρική πράξη!!
Δούρειος ίππος μοιάζει δυστυχώς  ο εμβολιασμός για να έρθει η ιδιωτικοποίηση και η εξαφάνιση των προνομίων της δημόσιας υγείας!!
Εκπρόσωπος της κυβέρνησης του νομού είναι ο βουλευτής της και κατόπιν τούτου, ζητήσαμε άμεσα συνάντηση μαζί του προκειμένου να εκθέσουμε τον προβληματισμό μας!!!
Τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη της αναστολής εργασίας των συναδέλφων μας;;;;
Κλείνει το νοσοκομείο της Άμφισσας ή ακόμη χειρότερα λειτουργεί με προσωπικό που είναι επισφαλές για την υγεία των πολιτών;;;
Εμείς πάντως σας ενημερώνουμε ότι θα παραμείνουμε ενωμένοι και θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα για την ατομική ελευθερία μαζί με τους συναδέλφους μας , αφού χρόνια τώρα όλοι μαζί είμαστε θεατές στο ίδιο έργο, την κοροϊδία που παίζεται εις βάρος μας, εις βάρος του δημόσιου συστήματος υγείας, αλλά και των ίδιων των ασθενών, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης, αλλά και των μισθών πείνας που λαμβάνουμε!!!
Ευχαριστούμε πολύ και σας γυρίζουμε το χειροκρότημα πίσω!!!

Έκ της διοίκησης του σωματείου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου