Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Με δημόσιο "ευχαριστώ" στην Λιάνα Πιλάλα Τσακίρη, Πέγκυ Αραβαντινού και Μ. Ανδρεοπούλου αποχωρεί από το "πολύχρονο μαγικό ταξίδι" με τον Αστέρα Ιτέας ο Στάθης Καραγκούνης...



 
   Στάθης Καραγκούνης: 
  
   1523 ΜΕΡΕΣ...  ΤΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ το μαγικό ταξίδι μου με την ομάδα του Αστέρα Ιτέας!

  2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, μια άνοδος και δυο back to back τρίτες θέσεις στον δυσκολότερο όμιλο της Γ εθνικής κατηγορίας. 

    Αυτά τα 4 χρόνια που είμαι στο Δ.Σ προσπαθήσαμε μια ομάδα ανθρώπων να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε για την ιδέα του Αστέρα. 
  Λάθη μπορεί να έγιναν πολλά, πάντα με καλή πρόθεση.  Αλλά λάθη δεν κάνεις,  μόνο όταν δεν προσπαθείς.

   Το πρόσημο όμως δεν μπορεί παρά να είναι θετικό. Θετικό γιατί πήραμε ένα μικρό επαρχιακό σωματείο και με την αρωγή τόσο του κόσμου όσο και του κυρίου Μαντούβαλου καταφέραμε να κάνουμε τον Αστέρα και κατά συνέπεια την Ιτέα να ακουστεί από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη.

   Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει τον Αστέρα και τον κόσμο του πιο συσπειρωμένο από ποτέ. 
 Στην μετά Μαντούβαλου εποχή καλούμαστε όλοι μας να αποδείξουμε ότι όλο αυτό ΔΕΝ ήταν ένα πυροτέχνημα, μα τόσο η διοικούσα επιτροπή όσο και το μετέπειτα Δ.Σ πρέπει να αγκαλιαστούν από όλους. Βάζοντας στην άκρη μικρότητες, εγωισμούς και μικροπολιτικές. 

  Στην επόμενη μέρα δηλώνω ΠΑΡΩΝ.
 Όχι από την θέση του Δ.Σ,  επειδή θεωρώ ότι ο κύκλος μου έκλεισε αλλά και επειδή οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες... αλλά παρών έμπρακτα σε ο,τιδήποτε μου ζητηθεί (ΥΛΙΚΟ-ΗΘΙΚΟ).

   Γιατί αυτή την ομάδα την βρήκαμε από τους πατεράδες μας και οφείλουμε να την κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας.

  Για να έχουν νόημα οι Κυριακές μας...
  Για το ΑΣΤΕΡΙ που πρέπει πάντα να λάμπει ΨΗΛΑ...
  Για την πόλη της Ιτέας που τόσο ανάγκη έχει την ομάδα...       
  Γιατί ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ΙΔΕΑ, οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες και ΔΕΝ πεθαίνουν ΠΟΤΕ!

  ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!

   Υστερόγραφο: Εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι οι φορείς πρέπει να σκύψουν περισσότερο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικά στον Αστέρα που με αγωνιστικότητα και ήθος εκπροσώπησε ΕΠΑΞΙΑ την Φωκίδα και την Στερεά Ελλάδα σε πανελλαδικό επίπεδο. 

  Ιδιαίτερο ευχαριστώ στις κυρίες Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη ,Peggy Aravantinou και Μαιρη Ανδρεοπουλου που πραγματικά είναι οι μόνες που ασχολήθηκαν ουσιαστικά για τα προβλήματα αυτού του σωματείου...

    Τέλος, ένα  τεράστιο ευχαριστώ σε όσους φόρεσαν την φανέλα του Αστέρα αλλά και στους 2 εξαίρετους προπονητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε και που πλέον θεωρώ φίλους μου, τον ΚΥΡΙΟ Λίβα και τον ΚΥΡΙΟ Ανδραλα.

 Andreas Kaimaras ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...

11 σχόλια:

  1. Κ ενα ευχαριστω στον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα εστιατορια που μας ταισαν τσαμπα,τα σπιτια και τα ξενοδοχεια που μας κοιμισαν τσαμπα και ποιος ξερει τι αλλο. αυτα προς το παρον.

      Διαγραφή
  4. Ετσι είναι κ καραγκούνη...,,, πώς είχες σε ολη την διάρκεια μονο δύο προπονητές......είχατε καί προπονητη τερματοφυλάκον κ γυμναστή...από την ιτέα...και δόυλεψαν γιά σενα!!καί η ποδστες..... μέ τα χρεωστούμενα τί θα κανεις.....ετσι εγκαταλήπουν....,,,ΝΤΡΟΠΗ...... 4 ΜΗΝΕΣ ΧΟΡΊΣ ΧΡΗΜΑΤΑ...!!!!,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΑΘΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΣΑ ΕΣΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ένας ενας να εγκαταλειπει το καραβι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μάλλον πριν από 1523 μέρες δεν είχες ιδέα τι εστί αστέρας μεγάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το οτι δεν αφησαν τίποτα όρθιο και τωρα δεν έχουν ομάδα επιτυχία το λέει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παίξατε ποτέ μπάλα ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή