Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Στήριξη Νικήτα Κακλαμάνη στον Ευσταθίου ενώπιον της Δωρικής Αδελφότητας...η συγκινητική δήλωση Πλεύρη...


   Στην κατάμεστη αίθουσα της Δωρικής Αδελφότητας στην Αθήνα πραγματοποίησε την ομιλία του στους ετεροδημότες ο υποψήφιος βουλευτής Φωκίδας Dr Πάνος Ευσταθίου. 

   Την παρουσίαση έκανε ο ποινικολόγος δικηγόρος Αλέξανδρος Στρίμπερης, ενώ παραβρέθηκαν πρώην Πρόεδροι της Δωρικής Αδελφότητας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Δωρίδας Γ.  Ξηρομάμος, διοικητές νοσοκομείων, υποστηρικτές από την Φωκίδα καθώς και
πλήθος κόσμου. 

    Μάλιστα ο πρόεδρος της Δωρικής κατά τον χαιρετισμό του, έδωσε στον κ. Ευσταθίου συγκεκριμένο φάκελο με όλα τα προβλήματα της περιοχής και παράλληλα ο Δωριέας καθηγητής Γεώργιος Καλαντζής αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητες της Δωρίδας, δήλωσε την συμπαράστασή του στον αγώνα του υποψηφίου βουλευτή. 

    Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικήτας Κακλαμάνης που δήλωσε ανοικτά την στήριξή του στο πρόσωπο του γιατρού: « ο Πάνος Ευσταθίου είναι ένας άξιος επιστήμονας με ειδικές γνώσεις που πρέπει η Φωκίδα να τον αξιοποιήσει και να τον εμπιστευτεί στην αντιπροσώπευση της στη Βουλή, δήλωσε. Ο Νομός της Φωκίδας πρέπει αντιπροσωπευτεί από τον ιατρό Πάνο Ευσταθίου ως βουλευτή στο Ελληνικό κοινοβούλιο». 

    Άλλωστε την υποστήριξή του δήλωσε και ο Θανάσης Πλεύρης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «η συνεργασία μου με τον γιατρό Πάνο Ευσταθίου στα θέματα των νοσοκομειακών λοιμώξεων μετά το ατύχημα της προσωπικής μου νόσησης ήταν σημαντική. Τις γνώσεις του Ευσταθίου τις έχει ανάγκη το Έθνος». Και κατέληξε συγκινημένος: «με Βοήθεια του Θεού και του Πάνου Ευσταθίου είμαι ακόμα ζωντανός»!

5 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι για όσους γνωρίζουν τον επιστημονα και άνθρωπο Π.Ευσταθίου ,οτι οι συστάσεις ειναι περιττές.Δεν παύει όμως να προκαλεί θετικότατη εντύπωση η ολοφάνερη υποστήριξη προβεβλημένων στελεχών στο πρόσωπό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς αποφυγή τυχόν λανθασμένων εντυπώσεων και με αφορμή το παραπάνω δημοσίευμα, η Δωρική Αδελφότητα επισημαίνει ότι βάσει του καταστατικού της σκοπού και των αρχών των ίσων αποστάσεων που την διέπουν, ΔΕΝ υποστηρίζει ΚΑΝΕΝΑ υποψήφιο.

    Η παραπάνω αναφορά είναι ανακριβής αφού επιδιώκει να παρουσιάσει την Δωρική Αδελφότητα ως υποστηρίζουσα την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου.
    Ο αυτονόητος ευγενικός χαιρετισμός του Προέδρου της Δωρικής Αδελφότητας καθώς και μελών του ΔΣ προς κάθε υποψήφιο που κάνει χρήση της αίθουσας της Δωρικής Αδελφότητας, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαστρεβλώνεται και να παρουσιάζεται ως έμμεση υποστήριξη του Συλλόγου προς συγκεκριμένους υποψηφίους.

    Προς επίρρωση του παραπάνω ισχυρισμού, σήμερα φιλοξενήθηκε στη Δωρική Στέγη ο νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, τον οποίο ο Πρόεδρος ευγενικά καλωσόρισε και επέδωσε το ίδιο ακριβώς έντυπο στο οποίο παρουσιάζονται συγκεντρωμένα τα προβλήματα της Δωρίδος και προτεινόμενες παρεμβάσεις, όπως αυτά έχουν τεκμηριωθεί από το Επιστημονικό Επιτελείο της Δωρικής Αδελφότητας και απευθύνεται προς όλους τους υποψηφίους.

    Συνεπώς η ουδετερότητα της Δωρικής Αδελφότητας είναι αυταπόδεικτη.
    Υπενθυμίζεται ότι η αίθουσα της Δωρικής Αδελφότητας ήταν και παραμένει ανοικτή προς όσους υποψήφιους την ζήτησαν, τόσο στις Δημοτικές όσο και στις Βουλευτικές Εκλογές.

    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΩΡΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εαν σας έλεγα κ. Δριτσα ότι υπάρχει βίντεο με τον πρόεδρο σου να λεει αυτά που αρνείσαι τι θα πεις;

      Διαγραφή
  3. " Ουδείς προφήτης στον τόπο του " !!! Εγώ δεν διάβασα κάτι ανακριβές.Γράφει ότι του έδωσαν ένα φάκελλο με τα προβλήματα του τόπου και ότι ο καθηγητής και όλοι οι παριστάμενοι του ευχήθηκαν καλή δύναμη.Ειναι Πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένος για τις ενέργειές του στο χώρο της υγείας ,Στρατιωτικής και Πολιτικής και συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από τον οποίο ορίστηκε ως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΣ να ιδρύσει στο Κογκό τομέα Υγείας.Καιρός να απαλλαγούμε από το μικρορουσφέτι και το " δως μου να σου δώσω ".ΑΞΙΟΙ άνθρωποι στη Βουλή !!!Τόσοι υπουργοί τον ακούνε,οι Φωκαείς τι περιμένουν Μίχου Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχόλιο μου δεν θίγει κάποιον γιατί δεν το δημοσιεύετε?? Μίχου Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή