Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Στην "Philoxenia 2018" ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Ν.Δ. Περιφερειάρχης Στερεάς, Φάνης Σπανός...


   Στην έναρξη της 34ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού "Philoxenia 2018", παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Αθλητισμού, Ηλία Μπουρμά καθώς και τους υπεύθυνους για θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η "Philoxenia 2018", που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 9-11 Νοεμβρίου, δίνει την ευκαιρία τόσο σε επαγγελματίες όσο και στην αυτοδιοίκηση να προβάλλουν τις επιχειρήσεις και τους τουριστικούς προορισμούς, αντιστοίχως. 

   Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συμμετοχή της για 4η συνεχή χρονιά και φιλοξενώντας στο περίπτερό της ξενοδόχους από όλους τους Νομούς, στοχεύει στην προώθηση του τουριστικού της προϊόντος και την ενίσχυση της προσπάθειας των επαγγελματιών του κλάδου τουρισμού. 

   Ο Φάνης Σπανός με το πέρας των εγκαινίων δήλωσε: «Μετά την Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο (WTM) σειρά έχει η Θεσσαλονίκη. Η ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί μια μεγάλη επένδυση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και για τον λόγο αυτόν επιδιώκουμε τη συμμετοχή μας σε κάθε έκθεση που μπορεί να μας φέρει πιο κοντό στον στρατηγικό μας αυτόν στόχο. Απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία μας είναι η παρουσία των ξενοδόχων μας, που είναι πραγματικοί σύμμαχοι καθώς πρόκειται για μια μεγάλη και κοινή προσπάθεια. 

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους να θαυμάσετε τις ομορφιές της Στερεάς Ελλάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου