Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Στον Τομέα Υγείας της σκιώδους κυβέρνησης Μητσοτάκη ο Στάθης Κάππος…


   Μέλος της επιτροπής του Τομέα Υγείας της σκιώδους κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ορίσθηκε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου, Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, Στάθης Κάππος…

    Ο κ. Κάππος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Επικρατείας Βασίλη Οικονόμου, με το οποίο ενημερώθηκε για την απόφαση του προέδρου του κόμματος.

    Η επιτροπή, είναι ολιγομελής, ώστε να είναι ευέλικτη και επισημοποιείται η καταγραφή των προτάσεων από την συνεδρίαση της 17ης Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, όπου θα δοθούν οι κατευθυντήριες γραμμές και θα αναλάβει κάθε μέλος συγκεκριμένες αρμοδιότητες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατάρτιση του προγράμματος της ΝΔ για τον ευαίσθητο Τομέα Υγείας, την ευθύνη του οποίου έχει ο πρώην αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, επιστημονικός σύμβουλος του Ε.Ι.Α., συνεργάτης του Δημήτρη Αβραμόπουλου, επίσης συμπατριώτης μας Δωριέας και εκλεκτός φίλος Δρ Πάνος Ευσταθίου!

   Η επιλογή του κ. Κάππου για την συμμετοχή του στην επιτροπή του Τομέα Υγείας, δείχνει την πρόθεση Μητσοτάκη να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τα προβλήματα του Τομέα Υγείας των «ευαίσθητων» περιοχών και της ιδιαιτερότητας Νομών, όπως η μονοεδρική Φωκίδα και έγινε λόγω της εμπειρίας του και της άμεσης επαφής του με το αντικείμενο,
  
  αφού από το 2007 ως το 2010 διετέλεσε Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας και των πρωτοβάθμιων μονάδων Υγείας, τις οποίες στήριξε και ως Αναπληρωτής Νομάρχης από το 2002 έως το 2007…

4 σχόλια:

 1. Τώρα σωθηκαμε,θα βγάλει τοσα δελτία τύπου όσα έβγαλε ως θεματικός παιδείας.Σωθηκαμε χωριανοιιιιιιι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χωριανοί...... του Ξεροπηγαδιού να υποθέσουμε?

   Διαγραφή
 2. ο κ. Βασίλης Οικονόμου δεν ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όταν ο κ.Καππος ήταν μεγαλοστελεχος του κόμματος της ΝΔ στη Φωκίδα και σαν Δ/της του Γ.Ν.Α. τον είχε πολιτικά απέναντι;;;;;;;;;.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Βασίλης Οικονόμου είναι Έλληνας πολιτικός, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και 4ος εκλεχθείς στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.Υπήρξε Μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ από το 1990 έως και το 1996. Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από το 1998 έως το 2000.
  Είναι αναπληρωτής Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ από το 2009 έως το 2010 της οποίας συμμετέχει από το 2007.
  Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (2005-2010). Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής, Άμυνας και Ασφάλειας του ΠΑΣΟΚ (2005-2010). Εισηγητής Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Άμυνας ΠΑΣΟΚ (2006-2009).

  Τον Απρίλιο του 2011 μετά και την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ίδρυσε με τον άλλο διαγραφέντα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά, το κόμμα Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.
  Τον Νοέμβριο του 2011 αποχώρησε μαζί με άλλα 250 μέλη του Άρματος και ίδρυσε μια νέα πολιτική κίνηση με το όνομα Ελεύθεροι Πολίτες, του οποίου ήταν Πρόεδρος.
  Στις Βουλευτικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, έπειτα από την εκλογική συνεργασία του κόμματος με την Δημοκρατική Αριστερά, εκλέχθηκε Βουλευτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Έπειτα, στις Εκλογές Ιουνίου 2012, επανεκλέχθηκε βουλευτής με τις εκλογικές λίστες της ΔΗΜ.ΑΡ. της οποίας υπήρξε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος έως και τον Ιούνιο του 2014 όταν και ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Από τον Ιούνιο του 2014 ήταν ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής.
  Στις 8 Ιανουαρίου 2015, και αφού ψήφισε για Π.Τ.Δ. τον κ. Σταύρο Δήμα, ανακοινώθηκε η προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία, ενώ κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στην τέταρτη θέση με το κόμμα αυτό στις εκλογές του 2015[1], θέση στην οποία εξελέγη[2].Το ίδιο συνέβη και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ο. Φ. Α. (Όπου Φυσάει ο Ανεμος).

  ΑπάντησηΔιαγραφή