Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Θριαμβευτικά τα εγκαίνια της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Δελφών! ισχυρό ψηφοδέλτιο ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία στην Φωκίδα...  Με ιδαίτερη χαρά η Δημοτική Τοπική Δελφών Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε στην έδρα του νομού μας τον τέως Υπουργό και Τομεάρχη Εσωτερικών του κόμματος κ.Μάκη Βορίδη για τα εγκαίνια των γραφείων μας και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
  Άριστος ρήτορας ο Μάκης Βορίδης ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ για όλα τα επίμαχα θέματα,  με έμφαση στα οικονομικά και το μεταναστευτικό με καθαρές αλήθειες απέναντι στους πολίτες.
   Η ΔΗΜ.ΤΟ ΔΕΛΦΩΝ αποτελεί πλέον ισχυρή πολιτική φωνή για τα τοπικά θέματα και όχι μόνο.
   Όλα τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ υπόσχονται ισχυρή ανιπολιτευτική παρουσία για να αποχωρήσει η χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση που βλάπτει σοβαρά πλέον την βιωσιμότητα της Ελλάδος.
  Ήταν όλοι παρόντες.
 Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να αγωνιστούμε ακόμη πιό δυναμικά... 
                             

ΔΗΜ ΤΟ Δελφών ΝΔ

7 σχόλια:

 1. Σημειολογικο ειναι το στιγμιοτυπο;
  Αν ναι τι να πω καλως τους σωτηρες μας.ΚΑΗΚΑΜΕΝ ΑΔΕΡΦΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν η φωτογραφία με τους 3 υπονοεί ενδεχόμενη υποψηφιότητά τους με τη ΝΔ στο νομό τότε πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. φανταζομαι το ΚΑΗΚΑΜΕΝ ΑΔΕΡΦΟΙ ειναι για τους καθημενους στο τραπεζακι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πήξαμε στις γραβάτες και στους κολιέδες...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ; ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ... ΒΡΕ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΡΕ ΑΤΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΠΩΠΩΠΩ ΤΙ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΝΙΚΟ
  ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΩΝ.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΣΥ,ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΌ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.
  ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΜΟΙΩΣΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πού ήταν όλοι αυτοί οι ψευτοπαράγοντες από το 2009 όταν η ΝΔούλα έχασε από το ΓΑΠ, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έδινε τον αγώνα της ενάντια στη χρεωκοπία της χώρας και όταν ο ευκολόπιστος λαός έβγαλε τους Τσιπροκαμμένους στην εξουσία; Τώρα πού τα κάνανε μούσκεμα οι σημερινοί "σωτήρες" μύρισαν εξουσία και εμφανίστηκαν για ... να μας σώσουν τα ρετάλια της Φωκίδας; Βρε ουσττττττττ

  ΑπάντησηΔιαγραφή