Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Δεσμεύτηκε η Κουντουρά για υποστήριξη τουριστικών δομών στην Φωκίδα...


 
  Συνάντηση φορέων Πολιτισμού-Τουρισμού  πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης της  Αν. Υπουργού Τουρισμού  Έλενας Κουντουρά στο Δημαρχείο της Ιτέας... 
  Συμμετείχαν εκπρόσωποι και φορείς της περιοχής προεξέχοντος του βουλευτή Φωκίδας  Ηλίας Κωστοπαναγιώτου.

  Συζητήθηκαν βασικά θέματα δομών με πρώτο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο αλλά και ειδικότερα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και της κρουαζιέρας, οι δυνατότητες ανάπτυξης θεματικών προϊόντων τουρισμού όπως ο ιαματικός, ο θρησκευτικός, ο πολιτιστικός και ο ναυταθλητικός τουρισμός στη βάση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, όπως επίσης και θέματα προώθησης και προβολής της ιδιαίτερης τουριστικής ταυτότητας της περιοχής. 
   Η Υπουργός επισήμανε ότι για όλα τα θέματα τουριστικής ανάπτυξης θα υπάρχει στενή συνεργασία του Υπουργείου με τις Αρχές και τους τοπικούς φορείς του Δήμου Δελφών και με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

5 σχόλια:

  1. Αμα δεσμευτηκε η Κουντουρά τέλειωσε.Κοιμάμαι ήσυχος!Ό,τι έχουν πει οι ΑΝΕΛ είναι συμβόλαιο..Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ.Οι τοπικοι παράγοντες Δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχης τι κάνουν για τον νομό μας;;;;

      Διαγραφή
  2. Αν πάνε το ΙΚΑ, ο ΟΑΕΔ, το ΣΔΟΕ και λοιπά κλιμάκια στους Δελφούς, που έχουν και τις περισσότερες "τουριστικές δομές", να κάνει μερικούς ελέγχους, θα γεμίσει τα ταμεία του κράτους! Δεν θα χρειάζεται να πληρώνει ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ 24% κανένας στη Φωκίδα μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Δελφοί πληρώνουν σε αυτό το Δήμο, όχι μόνο δεν έχετε ιδέα, θέλετε να κάνετε τουριστική πολιτική και να βγάλετε τα απωθημένα σας που περιμένετε τους σωτήρες δημάρχους και νομάρχες όλα αυτά τα χρόνια.

      Αν έχετε κάτι, να το πείτε με στοιχεία, όλη η περιοχή τρώει ψωμί από τους Δελφούς και όλη η περιοχή μπορεί να ανοίξει μαγαζί στους Δελφούς.

      Διαγραφή
  3. Καλύτερα θα ήταν να μας έλεγε η Κουντουρά και ο βουλευτής της αριστεράς Κωστοπαναγιώτου τί έχουν κάνει μέχρι σήμερα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.Δυστυχώς το πέρασμά του θα είναι ολέθριο ΚΑΙ για τη Φωκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή