Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Βίαιη ληστεία 85χρονου από ROMA στην Χιλιαδού Φωκίδας... η πολιτεία δεν διαθέτει άνδρες για την φύλαξη πολιτών αλλά για "αποδοτικούς" τροχονομικούς ελέγχους...!


  

   Βίαιη ληστεία σε 85χρονο κάτοικο 
στην Χιλιαδού Φωκίδας…
  

   Χθες βράδυ, στις 10 περίπου, συμμορία τριών ROMA, δύο άντρες και μία γυναίκα εισέβαλαν σε κατοικία ηλικιωμένου στην Χιλιαδού Ευπαλίου,  ακινητοποίησαν και έδεσαν με τα σεντόνια του τον μοναδικό 85χρονο κάτοικο της οικίας.

   Στην συνέχεια οι αδίστακτοι ληστές τον ξυλοκόπησαν άγρια  προσπαθώντας να τον εξαναγκάσουν να ομολογήσει πιστεύοντας ότι είχε κρυμένα χρήματα και τιμαλφή. 
   Τέλος, παίρνοντας τα λίγα χρήματα που βρήκαν τον άφησαν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο άτυχος ηλικιωμένος κατάφερε να λυθεί και να φθάσει όπως - όπως σε γειτονική κατοικία απ όπου και ενημερώθηκε το Α.Τ. Ευπαλίου...
 Στην συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μεσσολογίου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση. 

 Αλγινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπήρχε  αστυνόμευση τέτοια ώρα μέσα σε τουριστικό οικισμό. Γενικά υπάρχει παντελής έλλειψη αστυνομικών ελέγχων...
 Δεν μπορεί να αναπτυχθεί αστυνόμευση και σχέδιο προστασίας των πολιτών διότι οι Αστυνομικοί μας στέλλονται στους δρόμους να ξετινάξουν τους Έλληνες οδηγούς στα πρόστιμα. 
 Οι τροχονομικοί έλεγχοι σε τόσο δύσκολες εποχές  έχουν αποδειχθεί ικανά εισπρακτικά ταμεία για τα τροϊκανά ζητούμενα...

 

6 σχόλια:

  1. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντολές εκτελούν μετά την ανακοινωση μειωσεων στους μισθούς των ενστόλων θα τους αφοπλίσει. που να κυνηγήσουνε αθίγγανουςςςςςς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ''ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ''ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΝ ΑΠΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΙΩΣΕΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΙΤΕΑ
    ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
    ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΑΠΛΩΜΑ ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗΡΩΩΝ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ
    ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ--------------ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΙΤΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ -----ΡΟΜΑΚΟΧΩΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσακιστη πενταρα δε δινουν και δεν ενδιαφεροντε για τιποτα, δεν ειναι αστυνομια, κομματικος στρατος ειναι,εχω ζησει και εξω και εχω μια εικονα το πως δουλευει εκει η αστυνομια,μου παιρνουν ενα σωρο χρηματα απο τουςφορους για να πληρωνονται αυτοι οι κυριοι και αυτοι κοροιδευουν τον κοσμο,ποτε τους δε θα δουλεψουν πραγματικα,οσα χρηματα και να παρουν,και ειναι κριμα να βασανιζοντε αθωοι ανθρωποι στα χερια κακοποιων,παλια περνατε πενταροδηκαρες και δουλευατε θελατε δε θελατε και φεροσασταν αθλια στους πολιτες τα ειδαμε και αυτα,μετα πηρατε καποια χρηματα παραπανω και δεν δουλευατε καθολου λεγοντας στους πολιτες ψεμματα οτι εκτελειτε διαταγες,λυπαμαι για την καταντια μας ως εθνος,και λυπαμαι που η φωκιδα ειναι τοπος δυσμενων μεταθεσεων,για να μην πω για τις εσωτερικες κομματικες διαμαχες ,και τις κλικες που εχουν σχεδον διαλυσει την αστυνομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωρε φιλε μου,εσυ ολα τα ξερεις! Ουτε αστυνομος να ησουνα!

      Διαγραφή